Forumet - Moped???

Moped???

533 0 19

Spana också in:

farbror gugge:

omg ofta 95orna fyller 15[surprised][cry] guuuud vad gammal jag är.


Känner det jag med :S Känns som att 95or fortfarande är 8-9 bast..

Ontopic, köp inte en skabbig mopedjävel bara för att den du egentligen ville ha var såld... har jag gjort både med bil och moped. Man ångrar sig..
Myksa:

Var bättre än många andra - skippa moped.


Man blir inte bättre än andra för att man skippar moped. Snarare sämre. Kör man moped så lär man sig vistas i trafik, titta ordentligt och göra flera saker samtidigt. Det är skitbra kunskaper när man ska börja köra bil sen. Speciellt om man har en riktig moppe så man lär sig växla också. Det har man nytta av hela livet.

Visst, vissa sätter på jamarcool så det låter förbannat illa och går ingenting. Det är irriterande men annars så tycker jag att det är bra att folk lär sig motorfordon innan dom skaffar bil eller mc[y]
macce95:

tips på bra mopeder[bigsmile]


Köp en gammal Yamaha DT. Typ 89årsm så du lär dig växla på kuppen. Sen så grinar du inte om du ramlar nån gång för det ända som blir repigt/går sönder är fotpinnen eller kopplings/bromshandtaget. Kostar typ 19kr nytt.

Dom är enkla att mecka med och kostar ingenting att köpa[y]. Går bra ruskigt bra orginal och är trimvänliga om man vill.

Behåll bottenstyrkan dock. Köp inga högvarviga 5 1/2 cyllar. Finns lågvarviga... Sen har man lågvarvskrök på och behåller orginalljuddämparen, drevar upp lite och du får en ordentlig moppe som låter orginal men går skapligt[y]