Forumet - mor kastar tillfälligt ut mig för att få kopulera ostört

mor kastar tillfälligt ut mig för att få kopulera ostört

349 0 26

Spana också in:

fick: gå till apotek, be om antiepileptika, höra att den var slut, frysa vid busshållsplats, beundra makaronspya vid busshållplats, åka buss, köpa medicin på annat apotek, missa buss. kliva på buss, se mycket söt gollumliknande tant. liten, fragil, ihopkrupen. utbytte blickar med denna under bussresa. undrar om hon gillar mig??...................
Jag har också goda erfarenheter av lyrica.

Har ätit det i 1,5 år nu, ordinerat mot social fobi. Sedan ett år 300 mg på morgonen och 300 mg på kvällen. Bieffekterna har varit minimala, och de som varit har bara varit behagliga (GHB-liknande rus vid doshöjning). Annars: Dåsighet ibland. Dåligt humör när man glömt ta sin dos.

Särskilt mycket hjälp har det varit för att stoppa negativa tanketåg/hatspiraler mot mig själv när jag arbetat. Den exakta verkansmekanismen är ju fortfarande oklar, men det märks tydligt hur det verkar på GABA-systemet. Stress/negativa tankar hinner saktas ner innan de spiralar iväg till total panik.

Förutom det är det allmänt ångestnedsättande för mig, men främst i sociala situationer. Det är inte mycket till hjälp vid insomningsproblem pga stress/etc.


åh.