Forumet - Mordhotad för min transsexuella identitet

Mordhotad för min transsexuella identitet

3053 0 21
Igår så fick jag formella dödshot över mig på andra forum över nätet enbart för att jag är transsexuell. Även om jag vet att jag bara borde ta och ignorera sådant så känner jag mig djupt skärrad. Kanske mycket beroende på att jag är en känslomänniska som lätt tar åt sig av elaka saker. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att känna mig bättre till mods. Som sagt så känner jag mig ganska ensam i och med att jag råkat ut för det där.

Senare så fick jag även höra att jag som transperson helt enkelt får skylla mig själv om jag blir mordhotad, att det vore rätt åt mig för att jag törs vara öppen fullt ut med min könsidentitet.

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. :(
Du ska inte skämmas över vem du är. Att andra klankar ned på dig så för det för att de inte har något bättre att göra. Anmäl dom till moderatorerna så de kan ta i kontakt med personen. Du ska vara stolt över att du är öppen med det och har vågat berätta. Hoppas allt löser sig Hjärta

Spana också in:


Zodd: Personer som mordhotar via nätet är vanligtvis väldigt fega och miserabla personer som inte fullföljer hoten, så du behöver inte oroa dig över att hoten ska realiseras så att säga.

Men mordhot är olagliga så du bör polisanmäla dem.
Finns det ens personer som innan de gör något illa mot en person skriver det till dem? Det är ju sällan man hör typ: "Erik, 20, slagen på näsan - Erik hade två dagar tidigare fått ett brev där gärningsmannen berättade att han skulle så Erik på näsan".

Ishtarzia: Igår så fick jag formella dödshot över mig på andra forum över nätet enbart för att jag är transsexuell. Även om jag vet att jag bara borde ta och ignorera sådant så känner jag mig djupt skärrad. Kanske mycket beroende på att jag är en känslomänniska som lätt tar åt sig av elaka saker. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att känna mig bättre till mods. Som sagt så känner jag mig ganska ensam i och med att jag råkat ut för det där.

Senare så fick jag även höra att jag som transperson helt enkelt får skylla mig själv om jag blir mordhotad, att det vore rätt åt mig för att jag törs vara öppen fullt ut med min könsidentitet.

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. :(
Åh :( har varit med om liknande, finns om du behöver prata

Ishtarzia: Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. :(
Hej,

För det första välkommen till Ungdomar.se! Glad
Får någon för sig att skriva sådant skit på det här forumet är det de som får dödshot!

Vad du ska göra är att inte låta de svinen sänka dig! Stå stark, försvara dina åsikter, försvara din själ. Livet är en kamp, man kan välja att fega ur och ge upp eller så väljer man att strida. Är du med i kampen med oss andra på din sida?!