Forumet - Morgonstjärna's toppnyheter, vecka 46

Morgonstjärna's toppnyheter, vecka 46

647 0 12
Veckans Klan:
Det lokala kapitlet av Ku Klux Klan i delstaten Washington vill tillåta mörkhyade individer att gå med i klanen, varför de skulle vilja göra det är oklart men ”Folk ska inte diskrimineras på grund av sin ras” säger ledaren för washingtonklanen.
http://www.aftonbladet.se/incoming/article19844395.ab

Veckans Censur:
Diverse samlade filmbolag och Sveriges Television stämmer Bredbandsbolaget i hopp om att tvinga dem att förbjuda åtkomst till the pirate bay för sina kunder. Om de lyckas öppnar det upp för att tvinga alla andra internetleverantörer att göra det samma, samt göra det lättare att i framtiden blockera mer av nätet som av den ena eller andra makthavaren/företaget anses olämpligt.
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article19836697.ab

Veckans MC:
Den nederländska mcklubben "No Surrender" har fått nog av allt lidande Daesh skapar i mellanöstern och har sonika begett sig söderut för att gå med i den kurdiska armén. Tre medlemmar är redan där och fler förväntas. Hög tid att mobilisera alla enprocentare till något vettigt?
http://www.bike.se/nyheter/hollandskt-mc-gang-slass-mot

Veckans Ebola:
Folk fortsätter att dö i Monrovia, som vanligt, i år är en av anledningarna ebola, även andra smittor och 20+ år inbördeskrig pågår, whatever.

Veckans lokala nyhet:
En person såg tidigt i förrgår morse en varg, blev rädd och tog en kass bild av den. "- För mig får vargen hellre vara i skogen..." säger fotografen, vargen har ännu inte kommenterat händelsen.
http://na.se/nyheter/orebro/1.2723585-har-ar-vargen-mitt-i-villaomradet
Senast ändrad 18 Nov 2014, 09:27 av Zymba

Spana också in: