Forumet - Moské i utbyte mot medlemskap i Moderaterna

Moské i utbyte mot medlemskap i Moderaterna

274 0 18Medlemsfusket inom Stockholmsmoderaterna avslöjades i februari. Nya medlemmar
som Aktuellt har pratat med säger att de i utbyte mot medlemskap lovades en moské.

Var fjärde ny moderat är rinkeby och anledningen till det är att muslimer har blivit lovade en Moské ifall dom går med i partiet.

Fyfan för Moderatjävlar >_<

Spana också in:

Ska bli jävligt roligt att se hur vänsterdräggen (Ohh no i didnt!) ska ta ställningstagande i detta.

Det kommer att bli ett svårt val, ska hatet mot moderaterna ta överhand, eller ska dom helt enkelt visa sitt avsky mot invandrarna denna gång. Om det nu hade varit etniska svenskar och exempelvis utbyggda kyrkor hade valet varit enkelt, dom ska stenas till döds. men nu står det en moskee på spel, och helt omotiverat så tycker dom att sånt behövs det mer av i sverige.
HEJSANLOL:

När man inte ens kan tala svenska i en intervju ska man inte sitta och be/hoppas om en moské.


Vad har Svenska språket med religion att göra? [confused]

Videovåld:

Ja, fy fan för moderatdjävlar men jag antar att anledningen att du säger fy fan till moderatdjävlar är för att du säger fy fan till moskéer så fy fan för dig istället.

Stål:

Fattar inte vad ni demokrater gnäller om, ska man sig in i leken ge får man leken tåla. Accepterar man demokrati måste man också acceptera att moderaterna mutar folk.


Varför måste man acceptera något sånt här som en demokrat? vad är det som är demokratiskt med att lura till sig röster från invandrare som inte riktigt förstår vad dom menar på?
Sming:

Varför måste man acceptera något sånt här som en demokrat? vad är det som är demokratiskt med att lura till sig röster från invandrare som inte riktigt förstår vad dom menar på?


Det är ju essensen i s k representativ demokrati: att ge folk en massa löften för att de ska vilja ge en stöd. Om man sen håller dem eller inte är irrelevant.
Issen:

SD är ju mer eller mindre lika höger som moderaterna, dom skulle säkert också lova bort moskéer för medlemmar.


tvärtom tror jag att mer inflytande för SD skulle leda till bättre vilkor för svenska arbetare, i Danmark har Dansk folkeparti samarbetat med LO och socialdemokraterna för att höja offentliganställdas lön och pensionärernas pension och en stor majoritet av de "höger" populistiska partierna i Europa får sina röster från arbetarklassen. När Europa tappade en tredjedel av sin befolkning i digerdöden ledde det till bättre livskvalitet för den vanliga människan. Med tanke på barnafödandet i Europa precis nu skulle minskad invandring tvinga arbetsgivarna att höja lönerna.