Forumet - Moskébranden i Eskilstuna.

Moskébranden i Eskilstuna.

9128 0 198
Här hyllar de dådet:

https://www.facebook.com/pages/NEJ-TACK-Till-mosk%C3%A9-i-Sverige/164700792913

https://www.facebook.com/irm.se/photos/a.225958464171602.36852.210114715755977/570149676419144/?type=1&theater

På 30-40-talet var det judarna som var i fokus, nu är det muslimerna. Whats next?


Tråd redigerad av admin: Undersökningen pågår fortfarande och vi vet inte vem eller vad som står bakom dådet. Tills dess kan vi skippa att peka finger. Rasistiska utspel i tråden kommer modereras hårt.
Senast ändrad 10 Mar 2015, 19:58 av time
Ska du anklaga ett helt politiskt parti för mordbrand kan du åtminstone hänvisa till media och inte facebook... I alla fall om du vill bli tagen på allvar.

Du skriver dessutom "sverigedemokrater" - i plural - medans det än så länge rör sig om att en man ska ha setts av flertalet vittnen

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/ostnytt/moske-brinner-i-eskilstuna

Det är dock ganska sorgligt att hatet inte vet några gränser, att hat inte tar hänsyn till ens barn...

Hjärta
Skulle inte kalla följande text för att hylla:

"Enligt vissa uppgifter kan branden som drabbade en moské i Eskilstuna ha varit anlagd. Vi som driver denna grupp vill inte ha moskéer i Sverige men vet också att det måste ske på politisk väg. Att bränna ner en moské hjäloer knappast. Ett exempel är moskén i Trollhättan som brändes ner på 90-talet och sedan ersattes av en dybbelt så stor.
Vi ser inget positivt i attentat av detta slag utan vill se förändring på politisk väg. Somliga har inte förstått detta utan beskyller oss för att hylla våld och förföljelse, samtidigt som de i flera fall själva gillar rent kriminella vänstergrupper.
Vi vill se ett fritt Sverige utan såväl politiskt våld och religiöst förtryck och moskéer."

Spana också in:


Storchen84: Ska du anklaga ett helt politiskt parti för mordbrand kan du åtminstone hänvisa till media och inte facebook... I alla fall om du vill bli tagen på allvar.

Du skriver dessutom "sverigedemokrater" - i plural - medans det än så länge rör sig om att en man ska ha setts av flertalet vittnen

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/ostnytt/moske-brinner-i-eskilstuna

Det är dock ganska sorgligt att hatet inte vet några gränser, att hat inte tar hänsyn till ens barn...

Hjärta
Det är dock SDs fel. De har skapat ett hat i samhället mot muslimer.
Har iofs fått uppfattningen av att det är svp:are som styr den gruppen. Men det finns inga bevis för att gruppmedlemmarna skulle ha anlagt branden. Däremot verkar många i gruppen (om inte annat den som publicerat inlägget du refererat till) inte ha något emot att det har hänt.. vilket är sinnessjukt. 

Hjälten: Kan dessutom lika gärna vara syrianer. Dem finns det ganska många av i Eskilstuna och de avskyr muslimer.
Mycket tyder på det ja. Läst uppgifter om att denna moské som blev utsatt för branden haft kopplingar till rekrytering av ungdomar till IS. I somras var det dessutom flera demonstrationer mot just IS av syrianska och kurdiska aktivister. Kan säkert röra sig om en hämndaktion från syrianerna eller kurdernas sida mot att moskén indirekt eventuellt stödjer IS. Eller så är det hela bara en tillfällighet och istället rör det sig om något helt annat som ligger bakom.

Fingerprints: Har iofs fått uppfattningen av att det är svp:are som styr den gruppen. Men det finns inga bevis för att gruppmedlemmarna skulle ha anlagt branden. Däremot verkar många i gruppen (om inte annat den som publicerat inlägget du refererat till) inte ha något emot att det har hänt.. vilket är sinnessjukt. 
SVPare och andra nazister kommer snart överge sina projekt för att gå med i SD. Skulle inte förvåna om det redan hänt. SD är nazister som försöker spela mr.nice guy.

Tror du Hitler och hans gäng var öppna med vad dom ville?