Forumet - Motion för att göra alla blommor självlysande

Motion för att göra alla blommor självlysande

477 0 14
Visst, blommor och mörker är en skitbra kombination, men problemet är ju att det ofta kan vara för mörkt för att se dem överhuvudtaget, så att man inte ens vet att de är där. Därför tycker jag att alla vilda blommor i svea rike borde vara självlysande, inte radioaktivt grönt, det skulle bli trist i längden utan mer av ett neonlikt sken alltefter färgen på blommorna ifråga

Aldrig mer skall vi behöva sitta där på sommarkvällarna och tänka att "det här var ju nice, men var är all blomstrig fägring?" Bättre blommor nu tack.

Spana också in:


player one: en intressant grej är kostnaden för projetet, deras primära mål på kickstarter var 65000 usd. det är rätt överkomligt. med det sagt så är jag skeptisk till poängen med att göra alla blommor självlysande.
Tjaa, förutom den konstnärliga biten med skönhet kan man säkert spara en del pengar på belysning genom att dimma ner lampbelysningen på t ex gångvägar. Det blir säkert också säkrare med bilvägar där man lättare ser var vildmarken/skogen börjar och vägen tar slut. I stadsmiljön skulle det vara lättare att se om någon gömmer sig i buskarna, så parkerna och andra platser med mycket buskage skulle kännas säkrare. Finns säkert många fler användningsområden.