Forumet - Motstå WoW?

Motstå WoW?

1525 0 110
Jag är nog en ganska typisk datanörd. Jag kör CoD4, Halo 3, Battlefield, Gears of War, Oblivion m.m. MEN jag kör inte World of Warcraft.

Problemet är det att jag nu funderar på att börja med det. Det känns bokstavligen talat riktigt hemskt eftersom jag är rädd om vad folk kommer tycka om mig. WoW är ju den ultimata nördstämpeln och jag har länge med mina kompisar skrattat och skämtat om hur folk ignorerar den verkliga världen för att vara i en virituell.

Jag har verkligen försökt att undvika WoW eftersom jag är rädd att jag kommer gilla den men snart går det inte längre!! Det verkar ju så spännande [crazy].

Borde jag testa tio dagar gratis bara för att se vad jag tycker eller bör jag kämpa vidare?

Spana också in:

DanceInMud:

WoW är ju den ultimata nördstämpeln och jag har länge med mina kompisar skrattat och skämtat om hur folk ignorerar den verkliga världen för att vara i en virituell.


Bara nördar snackar om att andra är nördiga [wink]

Men seriöst, wow är ett evighetsspel. Jag spelade ett tag men insåg snabbt att folk runtomkring mig blev helt besatta av epic vapen och malde ner hela sommarlovet för att skaffa sitt super-set.

Dessutom är communityn kass, allt handlar bara om att skaffa den perfekta outfiten till sin barbie.. orc menar jag [cool]
Alltså, det finns ju en ANLEDNING till VARFÖR World of Warcraft är så stort som det är. Hade det vart rena skiten hade folk inte spelat ;P

För att citera en viss person (all you nerds should know) : "Join the Online sensation before we all murder you..."


:D för mig dock är det bara ett tidsfördriv...[no-no]
asså jag har spelat WOW i 3 år (6 månader efter första realesen typ)

och jag spelar fortfarande visst jag kan få ångest om jag inte spelar på en längre tid XD men det är ett riktigt rolligt spel och alla events som finns i det och expansions är ju hur rolligt som hällst :P