Forumet - mr perfect and mr who?

mr perfect and mr who?

213 0 25
asså shit, vad håller jag på med? :(
det finns:
kille nummer ett: killen som går i klassen över mig i skolan. Han är alltid omringad av tjejer. Vi har aldrig pratat. Det enda som vi har utbytt är blickar. Han ser ut som en gud och när jag kommer i närheten av honom så får jag typ lyckorus, för att inte prata om när våra blickar möts.
sen finns det kille nummer två:
har pratat med han i ett halvår, både irl och på datorn. Han är perfekt på alla sätt och vis. Han gör allting som jag någonsin drömt om att en kille ska göra. Vi brukar umgås och så och han har berättat att han gillar mig.
nu till problemet, varför gillar jag han som jag inte ens har pratat med? Jag har världens underbaraste kille, mitt framför mig, och endå strävar jag efter en som jag inte ens vet är dum i huvudet, en som jag antagligen inte ens kommer få. Jag vill verkligen gilla kille nummer två, men det går inte! varje gång jag är med honom så känns det så fel.
Hur ska jag lösa problemen nu då? det blir bara ännu svårare på torsdag då skolan börjar igen, för då kommer antagligen han vara där.
oggelgoggel:

För att du är ung och dina hormoner fuckar din hjärna.


^ may have a point. Men älskar du honom inte så älskar du honom inte. Så är det bara, tyvärr. Om det nu inte är så att du inte riktigt gett känslorna för honom en chans. Är ni "bara" vänner eller är det mer?

Och säg inte att du aldrig kommer få den andra killen, vem vet. Ha inte hoppet för högt bara, heh. Men om det ska bli något så måste man ju ta steget, bjuda ut honom, flörta, whatever. Däremot kan det bli problem eftersom ni går på samma skola.

Men beror väldigt mycket på faktiskt. Hur gammal du är, hur länge du känt honom, etc, etc. Känslorna förändras med åldern, [shake](eller i alla fall ens förståelse för dem).

Spana också in:

Frejaaa:

jag tror att det är påväg att blir något mer, men jag vet inte. Jag har kännt han sen början på sommarlovet. Jag är 16 och han 18.


Hmm, kan bli svårt när man känt varandra så länge. Eller så blir det perfekt. Så har det aldrig varit för mig dock, men verkar som att förhållanden när man känt varandra väldigt länge innan, upp till flera år ofta blir mer hållbara. Och åldern är det ju inget fel på. Men asså, vad gör ni när ni umgås? Är ni bara med kompisar så kanske det inte blir tillräckligt personligt, heh. Men man får väl känna efter och testa helt enkelt. Annars vet man ju aldrig. Men kommer du tillslut fram till att du inte har några känslor för honom så har du inte det.

Å andra sidan så har inte alla förhållanden det heller, inte på det "hon/han gör mig lycklig så fort jag tänker på honom" sättet that is.

Frejaaa:

Tack för det seriösa svaret btw (:


Ingen orsak, heh [crazy]
Är det INGEN annan som märker vad det beror på? Du säger det själv i din inledning. ^^

Frejaaa:

Han är alltid omringad av tjejer.


Frejaaa:

Han är alltid omringad av tjejer.


Frejaaa:

Han är alltid omringad av tjejer.


Där har du antagligen din anledning till attraktionen till honom, till 99% så stämmer det. Han är populär, omringad av andra, man vill ha det andra har, och man vill ha det man inte kan få, gräset är alltid grönare på andra sidan. Många som flockas = stark, populär hane att kunna skydda eran eventuella avkomma. Etc etc. PSYKOLOGI!