Forumet - MSN - beteenden

MSN - beteenden

1652 0 130
Vissa jag chattat med ett tag, kan man prata med om vad som helst, när man sedan efter ett tags inaktivitet man kanske frågar "Vad gör du?"
Eller allmänt vill kicka igång personen så får man inget svar, det slutar oftast med att de loggar ut utan att ens säga hej då eller godnatt.
Sedan nästa dag kan de vara jättetrevliga och kanske spralliga, förföriska eller den energin ni vet... och kanske kommer med en sketen ursäkt "jag var trött" eller sånt där...
Är det bara jag som finner det personligen kränkande när personen på andra sidan inte svarar eller behandlar en som en värdelös tönt?

Är det orealistiskt att säga exempelvis "jag blockar dig nu, för du verkar inte vilja prata med mig iallfall"?

Främling som bekant, det svider. [n]
sculptura:

Är det bara jag som finner det personligen kränkande när personen på andra sidan inte svarar eller behandlar en som en värdelös tönt?


[y]

sculptura:

"jag blockar dig nu, för du verkar inte vilja prata med mig iallfall"?


brukar ta bort de jag aldrig snackar med iaf.. vill de snacka med mig senare ngn gång får de la höra av sig :P

Spana också in:

Om personen inte svarar när jag säger "hej" brukar jag bara tro att personen är upptagen eller inte orkar med att prata med mig. Det kan vara så när man är inne på MSN, tror jag, men då tycker jag att man helst ska ändra status. Blir lite irriterad annars över att jag måste känna mig dum och ignorerad bara för att personen är för lat för att ändra status.
Om personen däremot bara loggar ut efter att man inte pratat så himlans aktivt så bryr jag mig inte.

Jag ser inte MSN som något seriöst längre. Jag ser det mesta bara som ett tidsfördriv.