Forumet - MSN byter namn/personligt meddelande.

MSN byter namn/personligt meddelande.

787 0 11
Undrar bara om någon kan svara på denna fråga;
Om någon heter någonting på MSN och är offline, när sedan namnet byts utan att du märkt att personen har loggat in, kan man se när personen ändrar namn om han/hon har blockat dig eller om han/hon är visa som offline. Jävlar va dåligt jag förklarade det -.- Aja hoppas ni förstår, basically om någon i din lista byter namn medans du är blockad på deras lista, ser man fortfarande att han/hon byter namn? Och samma fråga gäller om han/hon byter namn när han/hon är visa som offline.
TallBall:

-.- Aja hoppas ni förstår, basically om någon i din lista byter namn medans du är blockad på deras lista, ser man fortfarande att han/hon byter namn? Och samma fråga gäller om han/hon byter namn när han/hon är visa som offline.


Nej, det har jag svårt att tro. När du är blockad uppdateras ju inte information för den kontakten för dig.

Spana också in:

nellnellnell:

Nej, det har jag svårt att tro. När du är blockad uppdateras ju inte information för den kontakten för dig.


Mjo det var det jag trodde men denna personen jag pratar om vet jag undviker mig men har bytt namn utan att nånsin logga in :S eller så missade jag det under några få sekunder. Dock så vet jag att h*n undviker mig såå. Kanske ändras om h*n är visa som offline?
Knak och brak:

[y]


Då vette ja fan varför h*n ignorar mig, trodde först det var perm diss :P Men om h*n e visa som offline så kanske det icke är det. Då bör h*n ha blockat mig allt som allt.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Har pågått i typ 2-3 veckor dock o.O
Aja tack.