Forumet - MSN FRÅGA

MSN FRÅGA

265 0 4
En kille jag pratat med mycket förut har plötsligt (inte första gången) slutat svara på msn. Jag konfronterade honom på facebookchatten och först då när jag sa att det inte var roligt längre sa han "va?" och jag: "
ser du inte att jag skriver till dig på msn? " han: "nej" jag:"jo du är online?" han: "ok?" jag :"ja... så alltså ser du det men ignorerar?" han: "nej jag ser inget?!" jag ":S skämtar du eller" han "nej..." jag:"okej men testa skriv hej bara på msn, annars tror jag dig inte"
han:"varför frågar du om du inte tror på det jag svarar?" jag: "men för att jag aldrig varit med om det... "

mer svarade han inte. Alltså jag fattar väl om han ljuger men finns det inte någon chans att man är online och inte ser det den andra skriver plötsligt, dålig internetuppkoppling eller något?!
MrsVD:

finns det inte någon chans att man är online och inte ser det den andra skriver plötsligt, dålig internetuppkoppling eller något?!


Jo, MSN cepar ofta till höger och vänster, ibland så kan man varken skriva eller se vad andra skriver, ibland gäller det alla ens kontakter och ibland bara en särskild.
Viha:

Men inse att han inte är intresserad bara, sluta hitta ursäkter i allt annat.


fast nu pratar vi igen så det är lugnt... han sa att msn nog hoppar igång snart :P

Mawns:

jo, MSN cepar ofta till höger och vänster, ibland så kan man varken skriva eller se vad andra skriver, ibland gäller det alla ens kontakter och ibland bara en särskild.


ja fi fan men fattar inte varför jag kan se han online och skriva utan att han ser :S

Spana också in: