Forumet - MSN problem

MSN problem

298 0 15
kära ungdomar, jag har problem.

jag tänkte fatta mig så kort som möjligt, jag kan inte logga in på nya msn live messenger.

det har alltid funkat fint för mig med msn, men nu när senaste versionen av msn live messenger dök upp för 4-5 månader sedan eller vad det kan vara så kan jag inte längre logga in.
Det funkar dock för mig att använda det gamla msn, som man får med i XP, men några senare versioner går visst att ladda ner men sen när man väl öppnar upp dem tvingas man att uppdatera till senaste live versionen igen.

hur artar sig nu problemet. jo
när jag skriver in användar namn och lösenord och trycker ok så börjar msn att ladda i ca 15sekunder för att sedan återgå till inloggningsidan utan någon form av felmedelande. det är som jag inte ens försökt.

tänkte först att det kunde röra sig om brandväggen, och det kan det säkert fortfarande göra bara att det är utanför min kunskapsgräns att rätta till

msn live liggeri allafall i exception/ignore list eller vad nu heter, och routerns brandvägg är det i alla fall inte, eftersom det funkar för mina roomies.

hjälp omgående uppskattas:D
(formatering är inget alternativ)

Spana också in:

Sovande:

Bytte tillbaka till den gammla så funka det :)


det får du gärna länka. det där också. jag lyckas ju inte ladda ner gammla versioner utan att de omedelbart tvingar mig att uppdatera.


aristoteles:

an du inte skriva fyra bokstäver i goog


det är väl lagom onödigt att tipsa om program utan direktlink