Forumet - Muhammed avbildning...

Muhammed avbildning...

494 0 10
På 1400 år har man inte fått avbilda Muhammed.
Men om man ritar en snubbe som ser ut som "Muhammed" så blir hela jävla arabvärlden upphetsade som en snubbe hög på extasy och red bull.
Men om man har avritat "Muhammed" hur vet de att han ser ut så? Hmmm...
De vet inte hur han ser ut därför kan man inte rita honom. Men man kan rita en Musslim och då tror alla att det är Muhammed man har ritat men det är ju fel för att om de tror att de är "Muhammed". Så är ju alla typ.."Muhammed" eftersom nästan alla där nere ser likadana ut.
Är det bara jag eller är det helt CP? För ingen kan veta hur han ser ut. [confused]

SUG PÅ DEN! [cheers]

Spana också in:

Grejen är ju den att man FÅR avbilda muhammed och det sker i alla fall i Iran och jag har sjäjv fått se arabiska avbildningar på religionen i högstadiet.

anledningen till att det blir ett så stort rabalder är för det första att det oftast har rört sig om karikakyrer, vilket tydligen verkar vara lite allvarligare. Men antagligen är det mest pga att dom som sprider nyheten i arabvärlden oftast är kraftigt anti-västvärlden och därför försöker göra en så stor sak som möjligt av det och även kan överdriva hur bilderna såg ut,

Vad jag har förstått så har de flesta som springer omkring och bränner danska/amerikanska/whatever flaggor efter bilder inte ens sett bilderna i fråga och istället bara hört andra/tredje/fjärdehands information som förändrats till anti-west propaganda.

alex556:

eftersom nästan alla där nere ser likadana ut.


det är ju samma sak med indier, afrikaner och kineser, men dom tycker precis likadant om oss [y]