Forumet - Multipla orgasmer, sexuell energi och vanliga frågor och svar om sex

Multipla orgasmer, sexuell energi och vanliga frågor och svar om sex

2859 1 14
Taget från hamsterpaj.net

Riktigt intressant.Till att börja med skriver jag en varning: dessa övningar bör inte utföras av dem med för högt blodtryck, hjärtsjukdomar eller allmänt dålig hälsa! Om ni vill göra det ändå, gör det med försiktighet då jag inte tar ansvar för vad ni gör med informationen! Det ni också bör veta är att läsa om sexuella knep och hemligheter som funnits i tusentals år är en sak, att lära sig dem praktiskt sett och kunna använda dem är en helt annan sak. Man måste öva dagligen, det räcker inte med att läsa detta!


Fråga: Vad är en orgasm för killar?
Svar: Vanliga uppfattningen är att man ejakulerar, sprutar ut sperma. Detta är inte sant. Det är muskelsammandraningar, utsläpp av hormoner och enzymer, mentalt släppa spänningar. Att ejakulera är bara en reflex som kommer av orgasm. Alltså behöver inte sperma komma för att en kille ska känna en orgasm.

Fråga: Kan killar få flera orgasmer på rad?
Svar: Ja, det kan de.
Fråga: Hur då?
Svar: Genom följade övningar för andningen och pc-muskeln:


Andning:
Med djupandning menar jag att du andas in genom näsan med hjälp av magen. När magen spänns utåt fylls lungorna med luft, när du andas ut igen genom näsan så drar du in magen så pass mycket att det känns som om testiklarna "lyfts" lite. Blir som en kittlande känsla där nere så du märker om det blir rätt.

PC-muskeln:
Först, leta reda på vilken muskel det är du använder när du urinerar och slutar mitt i strålen. (Förslagsvis genom att gå på toan och kissa och sluta mitt i om det inte framgick) När du vet vilken muskel det är, gör du följande dagligen; spänner muskeln samtidigt som du andas ut genom att dra in magen och slappnar av i muskeln när du andas ut genom att spänna magen utåt.
Överdriv inte men trettio åt gången om dagen och arbeta sig upp till flera 30 gångers pass om dagen över ett par månader gör att du når önskat resultat. Det är första steget påväg mot multiorgasmer.

(även om killen redan kan hålla tillbaka utlösningen så är denna övningen bra då den leder till starkare orgasmer hos många.)

Lägg märke till att man kan spänna muskeln närsom, när man sitter på bussen, cyklar till skolan, tittar på tv-serier eller vad man nu än känner för.
Genomför dessa övningar dagligen om ni är seriösa med vilja lära sig att kunna få flera orgasmer på rad!

Fråga: Kan orgasmerna bli skönare?
Svar: Ja, det kan de bli.
Fråga: Hur då?
Svar: Genom att mentalt kunna skicka energin ifrån en orgasm upp till huvudet. Tvivlar ni på detta genomför följande övning:


Finns faktiskt ett roligt test du kan göra själv för att flytta energi i din kropp, bara för att pröva på något enkelt. Titta på dina händer. Känn hur de är, var de befinner sig, hur de ser ut och vad de rör. Koncentera dig noga på dem. Tänk dig nu att de blir varmare. Föreställ dig att det nästan ryker om dem, de är varma. Försök inte flytta energi dit, bara tänk dig att händerna blir varmare.

Känner du att det blir varmare i händerna lyckades du med övningen. Du flyttade energi, chi, i din kropp till dina händer och fick dem att bli varmare.


Fråga: Men övningen för att skicka energi till huvudet då?
Svar: Övningen heter "Det inre leendet" och den går till så här:


Ett leende gör en glad och framkallar lyckokänslor om du själv ler eller om någon ler åt dig så man ler och koncentrerar sig på toppen av hjässan när man får orgasm. Låter lite löjligt men det går för mig och flera andra tao utövare. Tänk inte på att tvinga chin dit, bara tänk på toppen av ditt huvud så kommer du känna sexuell chi som rör sig igenom din kropp uppå utan att du tvingar den dit, precis som du gjorde med händerna. Men olikt händerna tar detta mycket mer övning.


Fråga: Men alltså, vad ska jag göra?
Svar: Så här:Onanera dagligen och försök hålla tillbaka ejakuleringen genom andningsövningar och pc-muskeln. När det går bra, orgasm utan ejakulering alltså, gå på nästa steg. Sitt rak i ryggen och onanera tills orgasmen kommer och när den gör det, slut ögonen och tänk på hjässan, le med mungiporna bara lite uppåt och känn chin strömma som av sig självt genom ryggraden upp dit.
Känner du det inte så testa att klämma åt med anusmuskeln och luta haken nedåt och innåt. Det får chin att pumpa upp till huvudet. Tro mig, du märker om den kommer upp dit då det kommer att vara ren extas du känner. När den väl är där uppe så "snurra" runt den nio varv åt höger och sen nio varv åt vänster mentalt. Betrakta energin i huvudet som en gyroball som man snurrar runt runt.


Vill utfärda en varning här, gör detta in på kvällen om du inte vet hur du ska få ned energin igen. Man blir väldigt pigg av detta och det kan leda till sömnsvårigheter!Fråga: Men kan jag inte ejakulera ändå?
Svar: Gör helst inte det om du vill flytta på sexuell energi i huvudet. När man sprutar ut sperma förlorar man energi så det finns inte tillräckligt kvar att cirkulera i kroppen och oftast blir man väldigt trött av det så man orkar inte göra det heller.


Fråga: Kan tjejer få flera orgasmer på rad? Svar: Ja, det kan de absolut och det har kännts till länge. De kan också öva upp förmågan att få skönare orgasmer genom att göra knipövningar.


Fråga: Kan tjejer också flytta på energi?
Svar: Ja, absolut! Inga svårigheter med det.


Fråga: Varför tar tjejer så lång tid på sig att få orgasm så att de kan flytta på energin?
Svar: Här är ett ganska korrekt men mystsikt svar. Tjejer är som vatten medans killar är som eld. Killar är varma och kommer snabbt. Tjejer behövs värmas upp men däremot håller de sig varma längre.
Ett tips dock för tjejer är att de kan experimentera sig fram till att lära sig känna sin egna kropp som gör att de kommer snabbare. Smeka sig själv på Brösten, magen, insidan av låren. Experimentera sig fram med händerna eller en leksak, men viktigaste är att lära känna sig själv! Vet man var man vill bli smekt och hur så går det lättare.


Fråga: Vad gör man med energin om man lyckats få den till huvudet?
Svar: Man sparar den i magen. Som ni vet känner man känslor i magen, t.ex. ilska, sorg och glädje. Tung mage, eller fjärilar i den. Man kan spara sexuell energi där i med. Men är du arg eller ledsen när så sker blir det dålig energi så var helst på bra humör.


Fråga: Men hur sparar man energin där?
Svar: Man sluter ögonen, ler med munnen och ögonen så att energin blir lite mer positiv, sätter tungan mot gommen och rör vid naveln. Tänk dig att energin rinner ned till magen, som ett vattenfall eller som honung som rinner ned. Det underlättar i början om du sväljer och tänker dig att energin följer med ned till naveln. Tänk dig att naveln är som ett avlopp där energin rinner ned och stannar.

Spana också in:

mörknäs:

hädanefter så kommer du att föreställa dig denna bild av jesus varje gång du onanerar. du kan inte göra något för att ändra på saken, och det kommer hända, varje gång.


Läste faktiskt inte tråden, ville bara dra upp mitt postcount till 5000 igår, väldigt oansvarigt av mig [blush]