Forumet - MUNOL 2013

MUNOL 2013

183 1 13
Varje år skickar min skola delegater till MUNOL, alltså Model United Nations of Lübeck, och jag tänkte dra med den här gången eftersom det är sista chansen för mig då jag tar studenten snart.

Sen började jag fundera på vilka skolor det är som brukar skicka folk från Sverige? Känner ni någon som åkt på det eller går någon av er i en skola som skickar delegater?

Mer info om MUNOL finns här. Vore roligt att prata med folk på förhand liksom. Även om de som åker ofta är jättesmå (i mina ögon eftersom jag är 20+ och går sista året på gymnasiet och det här rör alla årskurser på den nivån).

Peppn!

Spana också in:

Istechetvåpunktnoll:

After work är väldigt viktigt i byggandet av förbättra diplomatiska relationer.


Neeej åh den där bilden påminner mig om en hysteriskt plastikopererad värdshusvärdinna i Österrike som alltid hade en sån där dräkt på sig, eller åtminstone under veckan vi var där på semester. Hon hette Hildegard och stötte något vansinnigt på Jacke varje kväll och som practical joke efter en särdeles blöt natt smög jag upp bakom honom och viskade "I want to zhow you ze Hildegarden" när han försökte fippla upp hotellrumslåset.

Han vände sig om och boxade mig i solar plexus. Har aldrig blivit golvad så oväntat.
Istechetvåpunktnoll:

hahahahahahahahahahahahahaaåååh...där fick jag dagens skratt.Kan ungefär se mig hela scenariot i huvudet.


Bra att kunna roa någon [blush] Ont gjorde det men åh lätt värt. Gjorde flera såna grejer med Jacke, lärde mig aldrig att jag fick slag när han blev förskräckt.

(läs: väckte honom en gång när han var bakfull genom att viska "jakob, jag är med barn", aj slaget, aj aj)