Forumet - Munsår/Herpes/random?

Munsår/Herpes/random?

2201 0 17
Jag har ett sår på insidan av min överläpp, jag har haft detta såret i flera år. Det liksom, kommer och försvinner lite hur det vill, ibland så svider det bara lite (Som det gör nu) och ibland kommer det lite blod (oftast när jag vaknar på morgonen så har det blodat lite över natten och har torkat på läppen)

Vad kan detta vara? Jag är helt enkelt för lat för att gå till läkaren och fråga, därav frågar jag på ett forum där ni kommer att ställa helt olika diagnoser hela bunten.

Grejen är att jag tror jag hade det innan första gången mina läppar var på vift och kom i kontakt med någon annans.

Här får ni en bild också, som inte visar någonting alls i princip.

SCrap.jpg

z i n:

AIDS


Ah, jag misstänkte det nästan. Dags att gå ut på stan och börja sprida [badgrin][badgrin]

Jonnybravo91:

Men den sanna faran är att munsåret är en hjärntumör som spridit sig genom skallen och kommit ut där...


Jaha, najs, det kom ut något stort där inatt, vaknade av att det höll på att födas något typ, något som grävde sig ut. Men jag trodde det var en alien [sad]

Spana också in:

TobiasRR:

Mycket möjligt. Inte för att jag någonsin har varit i kontakt med en Golden Retriver det senaste året. Men ändå. sånna kanske sprider enormt läskiga bakterier genom luften.


Det bor minst en Golden Retriver i varje mans lakan! [no-no] Hur skulle vi annars kunna ha våta drömmar liksom [cute]
jag fick blåsor på min läpp.. (inte utanför), fick på tungan, gommen. jag kunde inte prata, eller äta, kunde inte dricka heller.

gick till apoteket, dom visste inte vad det var.. gick till vårdcentralen och efter att 2 läkare kollat på mig tog de blodprov och stoppa in sån lång bomullstuss i min strupe .. det såg inte ut som herpes, och det var det inte, det var inte heller halsfluss eller körtelfeber.

vi kom fram till att det bara var ett myskovirus.