Forumet - munstorlek...

munstorlek...

760 0 22
detta är en seriös tråd... jag har verkligen komplex för min mun, att den är så liten. visst jag är skapt så, men extremt tråkigt och jobbigt när jag inte kan suga av min älskling som har tjock och lång kuk. får inte knappt in ollonet för det är så stort och jag har liten mun i omkrets. suck detta är en stor grej för mig, när jag vet att han egentligen hade velat bli riktigt avsugen. och jag älskar att suga kuk men den hade behövt varit några cm mindre eller min mun några cm större. finns ju inga operationer heller... finns det övningar man kan göra för att få större mun? antar att det inte heller finns operationer för att få lite mindre kuk heller hum. detta är ett riktigt problem för mig... har nån nån kommentar?

[sad]

Spana också in:

ennie:

jag har ganska liten mun MEN hela rasmus fett tjocka 6ig kuk får plats i den


hur stor är den då i omkrets? den kan inte va större än min killes, för jag får knappt in ollonet och toppen den är så tjock, får sån enorm kramp. jag önskar jag kunde iaf få in halva så jag kunde ge honom en riktig avsugning, som jag vet att han skulle älska...men får väl försöka töja ut munnen och öva öva men gör oooont dock. men du har nog större mun än mig iaf? min killes är typ 16 i omkrets minst. så den är stor!
pimpboi93:

nnika81: jag älskar att suga kuk


det är hemskt tråkigt för mig att inte kunna suga av min älskling, när jag älskar att suga av och se honom njuta och jag vet att han egentligen önskar jag hade större mun... hmmm suck. är det nån som har samma problem som mig? nån tjej som har liten mun och killen stor kuk och inte kan suga av, bara typ toppen? snälla skriv isåfall...