Forumet - Musik som ligger er nära hjärtat

Musik som ligger er nära hjärtat

2598 1 19

Spana också in:


Tomatmacka: Kapten Röd - Saknade Vänner. En från grundskolan introducerade mig till den och jag har inte tröttnat på den än så länge.
Spooky, lyssnade på den för 30 minuter sen för den var i "Your Top Songs 2018" Listan spotify gjorde åt mig, lyssnade alltdi på den på min pappas gamla MP3-spelare då jag var typ 10 - 13 år

Kalixtus02:
Care to give an example?

https://youtu.be/_Ei2izPLpHc - Sommaren 2017 och allt som hände då. Jag gick verkligen utanför min comfort zone då och gjorde ett val som har haft väldigt stor påverkan på mitt liv sedan dess, och jag är väldigt glad att jag gjorde det.

https://youtu.be/cI59cpkFxPo - Väldigt länge sen jag hörde den här första gången, antagligen någon gång i början av mellanstadiet. Hursomhelst associerar jag den med den ensamhet som jag väldigt ofta känt på olika sätt i olika perioder av mitt liv.

Sen finns det andra exempel också. Till exempel PST/Q som för tankarna till högstadiet, eller spelmusik som till exempel soundtracket från Diablo 2 eller Heroes of Might and Magic 4 som båda har väldigt högt nostalgivärde för mig och påminner mig om mina tidiga år i Kiruna.