Forumet - Musikaffär i Örebro?

Musikaffär i Örebro?

3361 0 23
Finns det sådana där? Nej, men, jag tänkte om någon inföding skulle kunna ge mig något tips på en sådan, förslagsvis inte asalångt från tågstation. (Har ingen sådan i min hemstad, och befinner mig i Örebro i morgon. Nödgar köpa capo och pallar ej promenera till Finland.)

enhimmelskdrog:

inföding


Livstrasir:

inföding


genus:

inföding

Ögon i en plåthink:

got tips på en sådan,


Jam/musikbörsen! Ligger väldigt nära Centralstationen (typ seriöst en gata bort), ba gå under bron som leder mot polishuset, och på den gatan (Järnvägsgatan) så är det bara gå neråt så passerar du div. butiker så som en Sushi-resturang och bredvid den ligger någon musikbutik, tror nämligen det finns två stycken sådana på den gatan.Ögon i en plåthink:

tillhandahåller Internet


På bibblan i stan så är det gratis surf, ja. [smile]

Spana också in:

doog:

Missa ej lillågrillen!


Kommer missa, orkar inte gå någonstans. Vad är speciellt med den.

Denna staden har överflödiga mängder symaskinsaffärer samt undermåligt utplacerade postlådor. De var i varje fall ej exakt vid mig när jag ville ha en, det var otympligt. Ni som bor här kan välan fixa detta.

Annars var detta en gott upplagd stad; alla platser man kan tänkas vilja besöka, såsom biblioteket och butik som tillhandahåller tapisserinålar, är belägna nära varandra. Lokalbefolkningen jag stötte på var ej särdeles trevlig.

Kan tänka mig bo här.
Achatina:

Hittade du vad du sökte?


Ja. [love] Jag hittade ett braigt capo. Fann även en handarbetsaffär. Köpte där en tapisserinål för tre kronor, varpå jag kunde bygga mig ett par torgvantar. Jag tappade dock nålen sedan, hade jag inte gjort det skulle de ha varit färdigbyggda. Är ba' nästan nu, behöver fästa trådar på den andra vanten.

isola:

ska du sova hos liebe?
vill att du ska!


Skulle också gärna viljat, men jag prioriterade skola, min personliga ekonomi (dyrt att köpa mat för en extra dag i Sörland) och min relation till organisationen jag var på läger med (de skulle kunnat misstänkliggöra mig om jag inte åkte upp direkt när en biljett blev avbokad så att jag kunde åka upp; de betalar min resa) och min karateträning. Är i Luleå nu!
Det enda för mig märkbart ofördelaktiga skeendet på denna resan är nog Förlusten Av Blåbärssoppan. På busstationen i Luleå mötte jag en vän och en gosse hon är i lag med, som i och för sig också är min vän, tycker jag. De är så hemskt trevliga och fina och jag blir alldeles mysglad av att träffa dem, båd' tillsammas och var för sig. De skulle skiljas åt på busstationen, och min vän hade med sig mer färdkost än vad hon trodde sig förbruka under resan. Jag fick då en liter blåbärssoppa.

Glömde denna blåbärssoppan på Stockholm Central. </3