Aviseringar
Rensa alla

musikhjälp!


Ämnesstartare

Dessa låtar ill jag gärna ha hjälp med att hitta! All hjälp uppskattas! 

Vissa låtar var ju typ 2013 eller något sådant jag hörde, och andra är från när playahead fanns, vilket jag kollat då det finns playahead låtar listor, på youtube. De var ju koder, och den ena låten vet jag bara raderna trhough the window, he smiles något sådant, en dyster/fin låt med en tjej som sjöng. Den lät också väldigt utlänsk pga melodin, men hon sjöng på engelska. Det lät även som att det typ regnade. Den andra låten var bara en melodi, som jag vet hade en kod som det stod eagle på. Melodin var väldigt ljus, och blev ljusare ju mer in i låten. Något sådant.

De andra låtarna är en låt som handlar om en pojke med blont som är kanske 12 och har en ljus klänning, rosa eller vit tror jag den var. Musikvideon handlade om att pojken ville vara en tjej, och pojken gick utomhus mestadels av videon och i slutet accepterades han av sina kompisar som kom cyklandes.
Musikvideon var väldigt modern men samtidigt gammal då jag vet att de var ett pojkband som det såg ut att vara på 1990 talet eller runt kanske 2001. Jag är osäker på årtalet men den såg modern men gammal ut, sjävla musikvideon. Jag minns att de ar trummor i låten och att bandet som kanske var på 5 personer, hade typ trasiga jeans och vita tröjor och stod och spelade utomhus, på marken där det såg ut att vara lite öde/grusig väg/sand. Musikvideon kan ha varit gammal men kan också ha varit runt 2001-2002 men föreställt vara äldre. Men jag kan tippa på att den var mellan 1990-2001 någon gång. Jag kan säga såhär, de var en grön miljö, de var cyklar, de fanns broar, bilar, så de känns ändå väldigt modern på något sätt, de var just de där pojkbandet som gjorde att den kändes typ som grease killarna, eller något liknande.

Jag minns inte någonting av texten, bara vad själva handlingen handlade om och så.

Den andra låten handlade om ett par som sjöng en kärlekslåt, på engelska och de dansade och de var som en liten musikal i musikvideon. De som sjöng och dansade, var några kända personer. Jag tror att de var kända dansare. I handlingen minns jag också att killen och tjejen höll på och sedan så visade det sig i slutet att allting var en dröm, men sen i slutet var de i ett rum och tjejen gjorde något med en skjorta som skulle ge budskapet att drömmen faktiskt hade hänt på riktigt ändå. De jag minns var typ att färgerna i videon var typ rött och mörkt. Om de var att tjejen hade en röd klänning eller om väggarna var röda.

Jag har hittat en låt vilket är en emilush låt som heter kom kompis, men jag hittar inte någon länk/fil som fungerar. Denna är väldigt gammal så jag tror att den var från typ 2006 eller något liknade. Den finns inte på hans hemsida, men jag hittar andra låtar som är lika gamla som den jag letar efter, är. De jag lyssnade på denna period, var hans andra låtar som är äldre som heter från ngt tilll kristianstad, alla applåder.


   
Citera
Ämnesstartare

dög inte min hjälp

next bible: absoluta nya musiktestamentet


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

hxiley:
dög inte min hjälp

next bible: absoluta nya musiktestamentet

Jag kan inte ens se i den andra tråden vad någon har skrivit, har du gjort något typ anmält mig eller vadå? Jag menade som jag sa, att det är svårt att kunna hitta något utan någon information, därför jag skrev om låtarna, för att underlätta, det är inget elakt. 


   
SvaraCitera