Forumet - musikhjälpen?

musikhjälpen?

393 0 23
när jag var ute på stan idag för att möta upp en vän, så kom det upp en äldre man som visade mig en broschyr och han började snacka om något, som han kallade för "musikhjälpen". som skulle vara sorts insamling för människor på flykt. är det någon som har hört något mer om det här musikhjälpen?

jag hade ganska bråttom när han försökte snacka med mig eftersom jag redan var rejält försenad så jag hann aldrig uppfatta allting han sa..[blush]

Spana också in:

google is your friend.

Som någon redan sagt så är det SR som anordnar. Gå in på www.sr.se/musikhjalpen så kan du läsa mer om det.

Men till skillnad mot de som några skrivit så kostar det pengar att önska låtar. 50 kronor låten, du kan självklart skänka mer om du vill, och de går då till radiohjälpen som i sin tur stödjer diverse hjälporganisationer - läs mer på hemsidan -.

All musik som spelas på P3 och Din Gata mellan 19.00 den 13 december - 19.00 den 19 december kommer vara önskad genom Musikhjälpen.
Oj, så deras fans är så trogna sitt favoritband :P Jag hoppas dock på en större blanding låtar. Såg för övrigt att man redan nu kan börja önska låtar till Musikhjälpen. Och då kan man (om man vill) få chansen att bli uppringd i direktsändning också :) Så man kanske bör vara ute i god tid om man ska önska sig en låt?

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Jag såg premiären igår, var det några andra som kollade på den? Inslaget med Timbuktu i Afrika borde ju gjort ett ganska stort intryck på de allra flesta. Gjorde en låtönskning direkt efter det.
krautpop:

Det är väl SR som håller i det?


Precis, och SVT, man kan se det på TV också [smile] Roligt att se lite radioprofiler..men förvirrande också. Man är så van att bara höra rösterna. Fick en liten chock av att se Hanna Fahl idag. Visste på ett ungefär hur hon såg ut med trodde att hon skulle vara snyggare, hon har sån snygg röst [blush]
Hanna Fahl är ju jättesöt. :)

Tycker det varit väldigt bra sändningar faktiskt. Måste vara sjukt svårt att hålla igång en hel vecka. Vi får väl se hur det går efter några dagar till.

Önskade två låtar idag. Det kan ni också gott göra. :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Nu fick de ju med jordskalvet på tv. Rätt kul.

http://www.sr.se/sida/Arkiv.aspx?programId=3286&artikel=2511099&date=2008-12-01

<object width="360" height="247"><param name="movie" value="http://svt.se/embededflash/100082/1348657/play.swf"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://svt.se/embededflash/100082/1348657/play.swf" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="360" height="247"></embed></object>