Forumet - muskelproblem

muskelproblem

239 0 3
Har hysteriskt ont i muskler i ryggen, har haft ont i huvudet i snart en vecka och jag tror det beror på ryggen. Vad kan jag göra för att lindra ontet, tigger massage så fort jag får chans och går och väntar på en tid för 1 helkroppsundersökning. Känns ohållbart och ohälsosamt att äta mkt värktabletter mer än 1 vecka i streck.


Tror ontet är träningsvärk/mjölksyra som inte kommit bort ifrån musklerna (om det ens är möjligt). Hur gör man för att få bort sådan snabbare? [blush]
Postorderhoran:

Känns ohållbart och ohälsosamt att äta mkt värktabletter mer än 1 vecka i streck.


Vilka äter du? Ipren är förhållandevis skonsam mot magen men diklofenak (Voltaren) är mer effektiv. Alvedon är skonsammast mot magen med överkonsumption är farligt för levern.

Överanstränging av muskler kan göra att de blir inflammerade och det gör ont. Det tar ett tag för att det skall läka. Varma bad och eteriska oljor kan hjälpa. På hälsokosten kan man köpa badsaker att hälla i badkaret som slappnar av ömma muskler och tigerbalsam. På apoteket finns tigerbalsam, ormsalva och linement man kan smörja in musklerna med. Massage är skönt.