Forumet - muskotnötter!

muskotnötter!

3412 0 56
Hej! jag vet inte om jag egentligen får fråga det här just på ungdomar.se men aja . Jag och en kompis tänkte testa muskotnötter. Men vi är väldigt rädda att ta för mycket. Fanns en sida som beskrev en dos då man får ett skönt rus, men jag fattade inte riktigt hans beskrvning.. Så jag undrar om någon vet hur mycket man ska äta om man väger typ 75 och 67? Är typ två nötter lagom?

Spana också in:

Jag har oerhört många knep och likande till godo. Men jag skall vara generös att dela ett ända gott råd till dig och din bekanta.

Förtär det ej. Om du så ej blir en av många olycksdrabbade vilket mister sin lever till nöten. Det är sannerligen någonting vilket följer dig livet ut.
nej vi är inte småflickor. jag är bara en borderline tjej på 18 år. (haha tur att ja e anonym) jag vill göra något som skadar mig. så.. Om ni bara vill tycka ja e dum i huvudet så behöver ni inte komentera.. :) tack. fast de mesta ja e ute efter just nötterna, e att de verkar också ge ett slags rus. Oh dom som mår riktigt dåligt av de är ju dom som tar jävligt många och som inte dricker mkt vatten. konstigt att dom blir fuckade. Oh levern skadar man självklart om man tar många. men ja tänkte bara ta en eller två för att prova :) eller har jag fel? borde det inte gå bättre om man börjar med en oh dricker sjukt mkt vatten? jaa jag är en sån som där de possetiva överväger de negativa.