Aviseringar
Rensa alla

Muslimer blir sura över att tvinga anpassa sig till det svenska samhället - DO anmäler.


Ämnesstartare

​ http://politisktinkorrekt.info/2010/09/02/muslimer-do-anmaler-skola-barnen-far-ej-hal​almat/

Muslimer DO-anmäler skola – barnen får ej halalmat

De två muslimska föräldrarna Abdel Mohamed och Josefin Abdou som bor i Kinnared i Hylte kommun utanför Halmstad vädrar nu chansen till lite extrapengar och har därför anmält Kinnareds skola till den skattefinansierade utpressarmyndigheten Diskrimineringsombudsmannen (DO). Anledningen? Man är inte nöjda med att deras barn serveras ett vegetariskt alternativ till skollunch när något som icke är halal står på matsedeln.

Kinnareds skola slutade vid höstterminens början att servera alternativ till fläskrätterna till de muslimska skolbarnen. Det har nu lett till en DO-anmälan.

När jag frågade kostkonsulenten vad det berodde på sa hon att vi fick anpassa oss till det svenska samhället och inte vara annorlunda, säger Abdel Mohamed.

Fram till höstterminen fick skolbarnen anpassad kost de dagar skolan serverade fläskkött, men utan någon information förändrades detta vid terminsstarten. Föräldrarna tycker det är konstigt att skolan valt att ta bort alternativen och av princip bara erbjuda vegetarisk mat som alternativ för de som på grund av religiös vidskepelse inte äter vissa maträtter. Att ett fullgott vegetariskt alternativ finns anser man inte duger. Det skall vara halalmat…

Artikeln nämner inget om barnen tillfrågats om vilken sorts mat de vill äta.

Stackars muslimer, dom kände sig inte annorlunda men nu gör dom det för att dom tvingas anpassa sig till det nya samhälle dom flyttat till genom att lägga ner med sina halalkrav på skolans matlistor.

Reflektioner, kommentarer?


   
Citera
Ämnesstartare

brukar typ få ris o nån grönsak när alla andra får pizza

klagar nt


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

tycker inte att det borde serveras något kött i skolmatsalar överhuvudtaget.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Whatever, inte direkt som att du bryr dig om djuren annat än när du kan använda det för att hetsa mot muslimer. Problemet är förslavandet och massproduktionen av andra djurarter och djurhållningen i sig, inte under vilka former det sker. Muslimer ska som alla andra religiösa inte särbehandlas åt varken det ena eller det andra hållet, får inte andra religiösa grupper kött slaktat som de vill ska inte muslimer heller ha det. Men vi vet nog alla varför just du väljer att starta en tråd om detta. [rolleyes]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Rödingajävel:

Men vi vet nog alla varför just du väljer att starta en tråd om detta.

Ja de står rätt tydligt i rubriken. [zzz]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tycker att de får nöja sig med den vegetariska.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Rödingajävel:

Whatever, inte direkt som att du bryr dig om djuren annat än när du kan använda det för att hetsa mot muslimer.

Så typiskt vänsterbeteende. Så fort det är muslimer som det gäller så är inget av vikt för er, inte ens när ni själva är emot principen då det tydligen är viktigare att krama om muslimer och andra enligt er mindre starka grupper än att stå principfasta.

Jag skiter väl i hur maten tillreds, det är mat och det ska in i munnen, hur dom slaktas är ovesäntligt för mig.

Rödingajävel:

. Men vi vet nog alla varför just du väljer att starta en tråd om detta. [rolleyes]

Jag har valt att starta en tråd om detta då det är ett samhällsproblem som jag vill uppmärksamma. En minoritetsbefolkning som växer sig starkare och får allt mer inflytande här i samhället att kräva att vi svenskar ska anpassa oss efter dom och inte tvärtom, vilket indirekt leder till att dom får mer makt i samhället att kontrollera även svenskars vanor.

Edit;


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Omfg. Blev just övertygad om att rösta på Nationaldemokraterna. Tack Sming för att ha löst det problemet. Vilken lättnad jag känner.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

trams, religiösa tokar [zzz]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Det är festligt hur du kan ta upp en situation som är helt rimlig, och välja att se det ur en helt idiotisk synvinkel så att man ändå inte håller med dig. Nästan imponerande.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

låter lika intelligenta som rektorn på någon skola dom prata om i går där dom tyckte det vara bra att alla män satt framför alla kvinnor i klassrummet.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

du uttryckte inga åsikter. lägg fram en åsikt som går att ta ställning till.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Leijonsparf:

du uttryckte inga åsikter. lägg fram en åsikt som går att ta ställning till.

han hatar muslimer


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Passar det inte kan de ju alltid flytta hem igen.


   
SvaraCitera

Det finns en anledning till att inte äta vad som bjuds, och det är att man inte tål det, fysiskt. Allt annat är trams.


   
SvaraCitera