Forumet - Muslimer mot judar i ett fullskaligt krig

Muslimer mot judar i ett fullskaligt krig

897 0 31
Jag är ingen predikare men vill bara ge lite info.

Vid slutet av timmen (domedagen)kommer ofog och förstörelse av judar öka så mycket och deras oförskämdhet och uppror kommer att stiga så mycket att muslimer och kristna kommer att ena och agera tillsammans mot dem. Efter att ha kommit tillsammans, kommer de bilda en kraft mot judar och förgöra dem. Det kommer att finnas allvarliga antipati mot judar över hela världen så att folk kommer att informera om judar genom alla typer av kommunikationsmedier, och kommer att försöka eliminera dem.
Kom ihåg folk det här är sista timmen, varenda själ på denna jord bör förbereda sig om den här heliga kriget.

Kom ihåg det här, judarna är vår gemensamma fiende.

Spana också in:

Nintendos BFF:

vah? den enda judiska nationen är ju israel :s och ah israel är också coola, hade en kompis som kom därifrån, han var jättecool


Nee bro amerika plus israel är bröder. Ta bara en titt på illuminati så fattar du vad jag menar. Dem försöker manipulera oss, genom musik, film och massa njutningar. 9/11 skyllde dem på islam. Islam förknippas med terrorism, men egentligen är det amerika aka judelandet.
Karen Eliot:

Vore ett bra sätt att förbättra relationerna till mellanöstern, att alla går ihop och utrotar israel, men blanda inte in religiöst trams i det


NEJ, Har man gjort pakt med djävulen kommer man aldrig loss, no matter what. Som du förstår vid det här laget växer ondskan. Upproret i afrika var en del av dem, liksom dödandet av ghaddafi.