Forumet - MVG i so , HUR?!

MVG i so , HUR?!

4047 0 38
Läs kriterierna. Jag fick MVG i rubbet, och om jag inte minns helt fel så ska man utveckla och förklara allting väldigt mycket samtidigt som man kan jämföra sina egna åsikter med den fakta man fått osv.

Samt att man är aktiv på lektionerna, förstås! Det är A och O.. Man ska räcka upp handen och ifrågasätta läraren i flera timmar [cute]
hehe okej, vi jobbar med ´´problem i världen´´ just nu. det handlar om U-länder och orsaker osv. jag har skrivit en fördjupning om ett land och tagit med varför det kan vara fattigt och årgärder. samt vad jag tror för framtiden . Jag tog med att ledarna kan vara korrupta , vattentillgången är dålig, de exporterar bara råvaror , de fastnar i en skuldfälla mm. tror du jag kan få MVG om jag har med allt det i fördjupningen?

Spana också in:

Hej!Tänk på att när du skriver inlämningar,prov etc så ger enbart fakta oftast G eller VG.Man behöver dra slutsatser som visar att man har förstått.Jemför med relevanta saker när du skriver,skriv vad du tycker med egna ord,skriv vad som är bra och dåligt med det och skriv din egen åsikt om hur något hur det kan göras bättre osv

Räck upp handen och ställ frågor till det läraren går igenom.Ställ även motfrågor till svaret och säg kanske "Jaha men det är ju precis som......"Alltså att man liknar det med något.Därför är det bra om du förbreder frågorna så du vet vad du kan ställa för motfrågor.