Forumet - MVH duktig Geiger

MVH duktig Geiger

2276 1 17
Har legat inlagd på psykiatrin i 10 dagar, blev utskriven idag, vågade söka hjälp först nu... Ett år efter våldtäkten, blev ignorerad av öppenvården då jag redan innan våldtäkten hade agorafobi och ej kunde ta mig till vården utan mina benzo som de drog in (hade fått från VC direkt efter våldtäkten, tog 3 mån att få kontakt med öppenvården) redan INNAN första mötet med psykologen. Men jag vågade mig till akuten nu, hade ett totalt sönderfall och är nu diagnosticerad med PTSD, socialfobi, agorafobi och GAD.

Låg på bensodiazepinutrappning, de gav mig höööga doser och sedan lägre och lägre medan de satte in venlaflaxin och lyrica på dagtid, imovane (istället för mina stilnoct...), theralen och atarax på kvällstid.
Borde ha sökt hjälp tidigare, men är glad att jag gjorde det nu i alla fall. Ska få en ordentlig samtalskontakt och kan nu få den hjälp jag behöver.

Spana också in:


Schism: Vad håller ni på med, taktlösa mähän. Starkt jobbat Geiger
Taack! Hjärta
lax: jaha, vad duktig du är! synd med våldtäkten, jag är av åsikten att allt det onda för något gott med sig så hoppfullt.

jag bjuder på en bild på min chillande hund för jag vet att du gillar djur.
 
Ah, tack! HjärtaJa, det är synd men försöker verkligen att göra så att någonting gott kommer ur det hela.

Sagitta: Kramis tycker om dig, alltid gjort
Awh, detsamma! Hjärta

Razor: Styrkekramar till dig! Hjärta Du gjorde ett bra val att söka hjälp, håll ut och sköt om dig.
Thx! :) Hjärta

Lotus Elise: Åh! Blir så glad av att läsa att du har sökt hjälp, och fått den! Grymt starkt av dig, hoppas allt går till det bättre nu, stora kramar!
Ah, slutenvården är faktiskt rätt bra om man bortser ifrån överanvändning av bältessäng och bensodiazepiner. Så om man inte är typ våldsam/psykotisk så kan den vara riktigt bra.