Forumet - My heart belongs to you

My heart belongs to you

140 0 0
My heart belongs to you

Kapitel 1: Broken heart
Tåren rann sakta ner för den varma kinden, efter den kom det en till och ännu en till. Det fortsatte svämma up ut ur ögonen som rinnande vatten .
– Hur kunde han göra så här mot mig sa snyftade Annie, medan hon välkomnade en stor försiktig kram från hennes bästa kompis Emma. Emma som var lika ledsen över vad som hade hänt hennes kompis. Kunde inte komma på något bra till svar utan, bara snyfta till och började gråta hon med. Just i det ögonblicket kom Mickael som var en lång small bredaxlad kille med svart ruffigt halv lång hår, som han omsorgsfullt gjort i ordnig med vax och hårgele. Han hade också ett par himmelsblå ögon som man lätt kunde drunkna i. Han var en sådär kille som alla tjejer flockades runt utan att ens röra ett finger . Konstig nog var hans tjej Emma helt tvärt i mot honom själv. Hon kläde sej helt annorlunda, använde aldrig smink konstig nog, Har ett par svarta stora glasögon och kort blont hår. Bortsätt från allt det där var hon ganska söt men det var inget som någon skulle erkänna, förutom Mickael och Annie som sa påpekade det för henne varje dag. När Mickael kom allt närmare tjejerna som stod och kramades, vilket inte var helt ovanligt när det gällde dem två. Men när han kom fram tvekade han och blev jätte orolig när han fick se tårarna på deras kinder och hur djupt ledsna de verkade vara.
– Hur är det? och vad han hänt??frågade han, försiktigt. Först fick han ingen reaktion från någon av dem men efter ett tag började Annie sakta gråtande bäretta om hur hennes kille hade dumpat henne.

Kapitel 2: Friends?

Det gick veckor eller rättare sagt månader innan Annie kom över hennes förra kille. Det var på en fest då hon träffade Adam. En lång small kille med ruffigt kort mörkbrunt hår som kom fram till henne, utan att hon var ett dugg intresserad av honom, Men ändå började de prata . Men till sin förvånig var han ganska rolig och snäll på något annorlunda sätt som hon inte var van vid. PIP det var Annies mobil. Hon tog upp mobilen och tittade ” kan du komma hem till mig?? ” stod det i smset som var från Michael och Annie läste det högt för sig själv.
– Var bor din kompis frågade Adam som hade tjuvkikat på displayen på hennes mobil
– Däråt sa hon, och pekade med handen mot höger.
– Jag kan följa med dig en bit om du vill?? för jag ska också hem?? frågade han.
– Visst svarade hon, förvirrat och så började de gå mellan de små gamla gatorna . Medan de prata och skrattade märkte de hur närmre och närmre de verkade komma varandra, Ingen av dem ville deras lilla promenad skulle ta slut. När de väl skulle säga hejdå kändes det som de hade känt varandra i år och inte minuter. De lovade varandra att ringa så snart som möjligt. Annie tillbringade resten av den varma sommar kvällen hos Mickael och Emma. Det slutade med att de alla tre satt nersjunkna i en svart tyg soffa och kollade på en skräckfilm.

Kapitel 3: Stay close and don't go

Hon var trött. Trött på skolan, och alla de jobbiga nya eleverna. Så dryga var de! Så dryga och jobbiga...
Hon orkade egentligen inte bry sig om något, inte ens om att hennes lärare blängde surt på henne varje gång hennes mobil pep till.
-Annie har jag inte har sagt åt dig att stänga av mobilen?? sa läraren högt ut över klassrummet. Men hon brydde sig inte och kollade ner på mobilen igen och struntade i läraren totalt. Hon visste vem det var utan att titta på displayen. Adam.
Och varje gång mobilen pep till sken hon upp.
Det var väl för ca en månad sen som det hela hade börjat... först hade de blivit kompisar och så nära kompisar att de var närmare än Emma och hon var . Men till slut hade han börjat flörta med henne. Först var det på skoj, Men sen började de faktiskt gilla varandra. Och det var förbjudet.
Adam var hela 6 år äldre en hon. Och det var ett utav skälen till varför hennes föräldrar inte till lät henne att träffa honom. Men hon hade träffat honom, Lite i smyg,
Annie gillade honom så mycket och därför blev det så svårt att träffa Adam, hon ville inte bli sårad igen. Hon fick akta sig för att inte nudda hans hand, hans varma hud. Och om hon råkade, eller bara var tvungen, bände det till där hon nuddat honom och hon blev varm i hela kroppen . Hon försökte att undervika hans blick, men det var svårt.
Och varje gång deras blickar möttes rodnade hon, och han log varmt .
Det Annie undrade och tänkte på mest var, om han tänkte lika dant som hon. Att han måste behärska sej och inte slänga sig i hennes armar och kyssa hennes läppar...
Det var så svårt för henne, att motstå. Men det var också svårt att se i hanns ansikte, om hennes känslor var besvarade, och att hon betydde lika mycket för honom, som han betydde för henne.Kapitel 4: Fall in love

Annie låg raklång på en vita sängen hemma hos Adam. Hon var mer nervös än vad hon brukar vara när de träffades. Hon visste att hon bara var tvungen att säga rakt ut vad hon kände för honom. Hon vara bara tvungen. Hon iakttog honom när han skulle sätta i en dvd film som de skulle se. Han stod böjd över den svarta dvdn ,Medans hans mörkbruna lugg åkte fram framför hans sol bruna ansikte.
– Så där nu ska den funka, sa han och vände sig om och mötte Annies blick med sina klargröna ögon, Det fick henne att smälta som smör och att tappa bort sig helt och hållet från vad hon just tänkt säga. Han satte sig bredvid henne och startade filmen. Filmen rullade på, men igen av dem sa något. Till slut böjde sig Adam snabbt över Annie tryckte henne i mot sig och gav henne en mjuk snabb kyss. Han släppte henne och kollade oroligt på henne. Annie var så förvirrad så hon knapp hann fatta vad som hade hänt. Adams oroliga vackra ansikte tittade fortfarande på henne. Han väntade antagligen spänt på en reaktion. Men hennes huvud hade töms på tankar, och allt hon kunde göra var att le ett försiktigt leende. Men det verkade räcka för honom, han böjde sig över henne igen och gav henne en långsammare längre kyss och den här gången hann hon faktiskt kyssa honom tillbaka. Han tryckte henne ifrån sej, efter en kort stund, och Annie tittade oförstående på honom.
- Annie, började han jag älskar dig, sa han tyst och det märktes på rösten att han var nervös.
-Jag Älskar dig med, svarade hon.
-Jag menar det verkligen. Det ända jag tänker på är dig, Jag vet inte vad jag ska göra längre om du inte blir min sa han med blanka ögon.
– Jag menar det med, du vet inte hur många gånger jag bara har längtat efter att bara få hålla om dig, sa Annie

Kapitel 5: THE END

Han hade sagt att han hade älskat henne och Annie trodde verkligen på honom, men hon kunde inte låta bli att bli nervös även om det här inte var första gången. Hon var samtidigt glad över vad som höll på att hända. Hon visste att denna gång var det något speciellt, Hon visste att hon hade funnit den rätta. De kysste varandra i ansiktet tills de hittare varandras läppar igen och hans stora händer smekte henne och försiktigt lät han dem glida neråt..

Kyss2072dpi.jpg

Tråden har inga svar… än.