Forumet - My last bitter thread typ

My last bitter thread typ

373 0 41
Har blivit jättebitter på sistone, brukar vara ganska glad annars.

Känner mig allmänt dissad, har varit på jättedeppigt humör på sistone och idag var liksom inget positiv dag direkt heller. Orkar inte ens lyssna på andras tjat om hur dåligt dom har det när ingen ens bryr sig om att fråga något tillbaka, känner mig självisk men är trött på att alltid alltid alltid bry mig om andra när ingen egentligen verkar bry sig speciellt mkt tillbaka.
Ok. Känner mig som största gnällisen och ska därför sluta med mina onice gnälltrådar.

Kan typ inte kolla på den här videon (fett gammal I knoow) utan att typ vilja dö. Tycker så synd om snubben som kämpat med skulpturen i 8 timmar[sad]

Spana också in:

Nirr:

har varit på jättedeppigt humör på sistone och idag var liksom inget positiv dag direkt heller. Orkar inte ens lyssna på andras tjat om hur dåligt dom har det när ingen ens bryr sig om att fråga något tillbaka,


Även om jag ser dig typ varje dag så tycker jag att det är svårt att lista ut att du känner dig deppig för du är alltid så glad. Du visar inte på något sätt att du är ledsen. Det är till exempel därför jag inte brukar fråga hur du mår för jag antar att allt är ok, förutom när du självklart väljer att prata med mig om saker. Och det är inte själviskt att kräva sånt här från vänner, lovar att bättra mig! Du har liksom gjort allt för att jag ska må bra, känner att det är dags att jag ger tillbaka lite.
iosib:

den filmen är uppgjord.


Fett tråkigt[sad]
(fast det känns lite bättre att se den när man vet det)

Macktorsken:

Problem kan alltid lösas.


yes, bara man hittar rätt sätt så, får väl börja pröva mig fram.


Fejlarn:

Vilket är ett problem.


Varför skulle det vara ett problem?

ladysmurf:

text osv


du ska inte känna att du behöver ge ngt tillbaka.
El Guaje:

Varför sluta med gnälltrådar? Att skriva om sina problem eller bara gnälla lite tycker jag är ett väldigt bra sätt att få ut sina känslor på när det inte finns någon annan som lyssnar.


Hatar bara att känna mig gnällig.

Kommer säkert glömma bort denna tråd och skriva en ny gnälltråd om någon månad, fast hoppas ej, vill sluta gnälla och vara glad.
Blåbärt:

Varför e du bitter då?


Typ över att andra mår bra medan jag inte gör det. Många fler saker också egentligen. Är sur över att jag är en pessimist och sur över att det alltid finns någon bättre än mig, vad det än gäller. Vet att det är av själviska skäl jag är bitter men är mest självisk inom mig, är osjälvisk utåt i alla fall så det påverkar ju inte omgivningen, påverkar bara mig själv vilket gör att jag mår sämre helt enkelt.

ladysmurf:

hur dåligt jag mår över att du gör allt och jag bara ignorerar allt du säger


är ej det jag mår dåligt över så du har ingen skuld i det hela, nej.