Forumet - MyStErIet på belas blogg (obehagligt)

MyStErIet på belas blogg (obehagligt)

487 0 66
bela skrev inlägg efter inlägg där hon uppmanade alla att komma och rösta med henne på medborgarplatsen. hon menade att de skulle bli flera 100 och att det skulle vara så "ballt". vad händer? jo, ca 5 pers kommer. vad är det för svikare? jag blir förvirrad, bela har ju jättemånga läsare.

” Tack ni som kom idag! Det var inte så många men hellre få än inga. Hoppas att det berodde på att det ösregnade eller att folk var på sina landställen och inte att det berodde på att ungdomar inte bryr sig, för så är det inte. Jag har lovat mig själv att få upp valdeltagandet hos unga i Sverige och jag har ända fram tills den 7 juni på mig!”

håller med! men det scary är att hon samma dag skriver detta ;

”När jag kom hem så såg jag att min gula fina cykel hade blivit stulen, trots att jag hade en tjock kedja som lås och att den satt fast i ett cykelställ. Tröttsamt. Varför förstår inte människor vad äganderätt innebär? Eller är det bara för att jävlas tror ni? Bara för det så ska jag köpa en rosa cykel. Jag vägrar att ge mig!”

jag får sådana obehagskänslor. det är som att belas egna läsare vill henne illa. mår illa nu. vad är det som håller på att hända [censur]

WETzyrhxtjf.jpg

de som kom =).jpg

Spana också in: