Forumet - mystisk dator.

mystisk dator.

1292 1 16
Tjenixen.

Min macbook har ett konstigt problem när jag lyssnar på musik med hörlurar. Eftersom att siri startas hela tiden och jag kan inte hitta anledningen till detta. Det känns ganska konstigt tycker jag eftersom det inte finns någon knapp eller något som tyder på att siri startas. Kan det vara datorn som löser igenom mina rörelse genom webbcameran kanske? Skulle uppskattas om ni kanske skulle veta anledning eller länka någon slags orsak som kan stänga av detta.  ganska jobbigt när jag lyssnar musik då detta händer ganska ofta.

Spana också in:


Skåneärbäst: kanske är din dator hemsökt av någon som heter siri
alltså själva datorn har programmet siri inbyggd i maskinen. siri är till för fråga massa random saker som gps osv. problemet är bara att siri stör mig så fruktansvärt mycket när jag lyssnar på min musik. want to get rid of it but i just dont know how :P

nicknick: Använder du Siri alls på din Macbook? Annars kan du ju bara stänga av henne helt.

Jag försökte kolla runt på Google men hittade ingenting om att hon startar lite av sig själv på en Macbook, hittade bara massa om iPhone. 
Alltså jag vet inte hur man stänger av Siri heller. Så nej, jag använder inte den och skulle vilja stänga av den. Vet du hur man avaktiverar den?