Forumet - myter om kvinnan i islam

myter om kvinnan i islam

10053 1 90
Jihad :
Okej, har du läst koranen? Eller läst kontexten iallafall, så du får ett sammanhang?
Jag har läst utdrag ur koranen, jag har träffat och förstått hur enskilda muslimer resonerar, jag vet hur deras deras ledare i Sverige resonerar, jag vet hur strömningarna går inom den muslimska gruppen och jag vet hur det ser ut i länder där muslimer är i majoritet. Detta är tillräckligt för att förstå att det är ett stort problem hur den muslimska minoriteten ökar i Europa. 

NiklasW: jag vet hur deras deras ledare i Sverige resonerar
Islam har ingen ledare, alla är jämnställda för God (du brukar blanda in det arabiska ordet för Gud, så varför kan inte jag blanda in det engelska ordet för Gud?) står det i koranen, jag kan dessutom säga att alla dina såkallade bevis är antingen tagna ur sitt sammanhang eller fel översatta, det är bara att man slår upp det du skriver på http://www.koranensbudskap.se/translations.aspx

Spana också in:

Jihad : Islam har ingen ledare, alla är jämnställda för God (du brukar blanda in det arabiska ordet för Gud, så varför kan inte jag blanda in det engelska ordet för Gud?) står det i koranen, jag kan dessutom säga att alla dina såkallade bevis är antingen tagna ur sitt sammanhang eller fel översatta, det är bara att man slår upp det du skriver på
Muslimska förbund i Sverige har ledare.

NiklasW: Inte samtliga muslimer men en hel del, och att exempelvis islamiska förbundets ledare är kvinnofientliga och anti-semiter säger en hel del om vilka åsiktströmmningar som finns bland muslimer i Sverige.
Statistik på att majoriteten  av muslimer ser dessa som sina "ledare" och representanter  för sina åsikter (om muslimer ens har någon/några "ledare" i sverige) ? Dessutom är de flesta muslimer antisionister och inte antisemiter.
sudd:
Statistik på att majoriteten  av muslimer ser dessa som sina "ledare" och representanter  för sina åsikter (om muslimer ens har någon/några "ledare" i sverige) ? Dessutom är de flesta muslimer antisionister och inte antisemiter.
Jag sa aldrig att det var en majoritet. Men naturligtvis säger det någonting om de tankeströmningar som finns inom den muslimska minoriteten i Sverige när ledare för deras största förbund är både kvinnofientliga och anti-semiter. Lägg därtill faktumet att koranen är guds ord, att det finns antidemokratiska segment i koranen och hur det faktiskt ser ut inom den muslimska världen. Islam är ett hot mot Sverige och vår demokrati. Så är det bara. 

NiklasW: Jag sa aldrig att det var en majoritet.


NiklasW: Inte samtliga muslimer men en hel delNiklasW: tankeströmningar som finns inom den muslimska minoriteten i Sverige när ledare för deras största förbund är både kvinnofientliga och anti-semiter.
Det kunde du ha antytt att det är liten minoritet som bär extrema åsikter. Återigen, att vara muslim innebär inte ett medlemskap hos dessa förbund.


NiklasW: Lägg därtill faktumet att koranen är guds ord
Muslimer bryter dagligen mot guds ord, vad vill du ha sagt? 
NiklasW: att det finns antidemokratiska segment i koranen och hur det faktiskt ser ut inom den muslimska världen.
Nämn en islamisk stat som är representativ för Koranen. Med detta gäller ej Iran och Saudiarabien som präglas av antiislamism, korruption och amerikansk-europiska ekonomiska/politiska relationer.

NiklasW: att det finns antidemokratiska segment i koranen
Amen förihelvete, läs koranen och få ett sammanhang istället för att bara länka mig fel översättningar som dessutom inte ens är sanna utan fel översatta, 


Om du iallafall tänker ta det ur sitt sammanhang, då kan du väl åtminstone läsa dom 3-5 surorna innan och efter för att få ett sammanhang, för det blir fel då, tex "döda dom vart ni en möter dom" eller vad du hela tiden länkar, det är grovt taget ur sitt sammanhang som jag bevis hela tiden när jag lagt upp dom surorna innan och efter