Forumet - Nacka gymnasium

Nacka gymnasium

1792 0 16

Spana också in:

Ganon:

För honom kanske det gör det.


Och? Det spelar ingen praktisk roll för utbildningen, det är ytterst få skolor där det enbart går "personer med o-etiskt ursprung". Och för att vara ärlig så kanske både han och du behöver lite personlig kontakt med invandrare, jag har en stark känsla av att era fördomar kan smälta som smör då.
Ensamvargen:

Och för att vara ärlig så kanske både han och du behöver lite personlig kontakt med invandrare, jag har en stark känsla av att era fördomar kan smälta som smör då.


Inte för att jag har några fördomar, men det går ca 50% invandrare i min klass (pluggar i Malmö också så ser jävligt mycket invandrare varje dag) och jag äter pizza till lunch varje dag när jag är där och den pizzerian drivs också av en invandrare (som för övrigt röstar på SD han också) så föreslår att du tar ditt hobbypsykologsnack och stoppar upp det i röven.
eltardo2:

Undrar om Nacka gymnasium är bra? hade tänkt att gå Teknik där (produktionsutveckling) Och även om det är mycket o-etiskt ursprung där?


Jag vet inte om det passar dig, men om du vill bli ci-ingenjör(eller liknande) så ska du hellre söka till natur. Känner nämligen några ci-in som gick innan i natur.