Forumet - När är det min tur att få ha lite tur?

När är det min tur att få ha lite tur?

76 0 2
Hej!
Jag vill ha lite saker utreda i mitt liv!
Det är först och främst så, att jag vill "glömma" en tjej!
Men jag vill absolut inte förlora henne som vän, denna tjej vet redan att jag har varit kär i henne, och hon sa då att hon inte hade några sådana känslor inför mig. Men jag har haft väldigt svårt att släppa mina känslor!
Och det blev inte lättare häromdagen då hon sa att hon blivit förälskad i min polare. Jag visste inte vad jag skulle ta vägen, visste inte om jag skulle klara detta. Men nu några dagar senare, så inbillar jag mig själv att jag kommit över henne, men nejdå för om kvällarna så drömmer jag alltid om henne, är det en jobbig situation som jag står inför..tänker jag på henne....jag vet det är sjukt! Hon och jag är bra vänner, vi snackar dagligen om ALLT! En av mina allra bästa vänner tillochmed!

Jag antar att jag har väldigt lätt att fästa vid tjejer, pga att jag aldrig haft en tjej, och är 17 år, så när en tjej visar minsta intresse är jag på. Dock så visar inte så många tjejer intresse för mig, det beror på att jag går på en skola helt utan tjejer, och att jag aldrig hänger på fest!

Många säger till mig, MEN DRA PÅ FEST DÅ!
JA jag vill, men inte så lätt jue! Som idag skulle hon bruden på fest, men hon bor så långt bortta ifrån mig, så jag hade inte kunnat ta mig hem därifrån inatt, och fick inte häller sova hos henne.
Det är även fest här i närheten, som börjar om bara någon timme, men jag har ju inte fixat fram någon dricka eller något!

Och vet inte änns vilka som kmr dit, och vill inte gå dit ensam....

Jag vet inte, men kärlek och sådant verkar inte vara något för mig, jag misslyckas jämt med den. Det blir väldigt tungt till slut att orka med detta....
Jag förstår att du vill fortsätta vara vän med henne, men jag tror också att det bästa för dig vore att sluta umgås med henne, helt :/
Ibland måste man ta väldigt svåra beslut, både för sin egen skull, och för andras.

Du vill glömma bort dina känslor för henne, ? Alltså det som är mer än bara kompiskänslor? Det kan jag förstå.
Men jag tror det är mest bara önsketänkande faktiskt..
ingen vill ta beslut som kanske leder till att man mår ännu dåligare än vad man gjorde innan, men just i den här situationen kanske du är tvungen ? Kan det inte vara så? Tänk efter riktigt noga innan du svarar.

Visst kan man hoppas att dom där känslorna försvinner, men tänk om dom inte gör det? Vi måste vara realistiska här.
Ingen vill förlora en vän, men som sagt, ibland måste man ta svåra beslut.[sad]Ja, ibland måste man göra det som blir bäst för alla inblandade, i längden. Man får helt enkelt chansa, Thats life.

Kanske ska ta nån slags paus ? och se om känslorna svalnar.. men det tvivlar jag på..

aja, lycka till iaf