Forumet - När är man Bi?

När är man Bi?

1358 0 28
Hej!
Jag undrar lite var "gränsen" med att vara bi sexuell och hetrosexuell ligger för jag skulle inte kunna tänka mej att ha sex med en tjej men jag har typ konstiga känslor när jag är runt min storasysters kompis och jag kan strula och sånt med tjejer men inte mer för jag tycker fittor e typ de äckligaste som finns, min egen med.
Så nu undrar jag om det va någon som orkade läsa detta och kankse orkar svara.
Tack på förhand Hanna
vad spelar det för roll? jag vet inte om jag är bi, jag känner tjejer som jag skulle kunna tänka mig ha sex med(fast jag tycker också fittor e äckliga) men jag har inte blivit kär i någon tjej än, så jag antar att jag är hetero. Om jag blev kär i en tjej skulle jag nog kalla mig bi.
Men jag tycker liksom inte det spelar någon roll vad man kallar sig.
När man är lika eller ungefär lika attraherad av båda könen typ. Jag t.ex. skulle förmodligen klassas som hetero även om jag hånglat med killar och inte tycker det är något med det. Attraheras ju rejält mycket mer av tjejer och skulle troligen välja en oattraktiv tjejer framför en attraktiv kille.

Spana också in:

Hm undrar väll jag me. Själv tycker jag sex med tjej är typ nice, men jag har rätt svårt att se att jag skulle bli kär och typ bli tsm med en tjej. Dold text: Iofs har jag aldrig vart kär i någon kille heller, men whatever. Så jag skulle nog kalla mig hetero, även fast jag säger att jag är bi ibland. Mest på kul.
Lindroth:

Jag undrar lite var "gränsen" med att vara bi sexuell och hetrosexuell


nja, tycker du det är "äckligt" med f****r är du nog inte speciellt "bi". jag hade sex med några tjejer i yngre tonår (mest för att det kändes tryggare o mjukare, kände mig inte mogenför annat, och var lite nyfiken också). men upplevde inte som äckligt, man har ju inte det med nån som man inte gillar lr inte är attraherad av, det är precis som med killar.
sen kände jag att jag att jaginte ville gå vidare med den sidan av mig själv (är trots allt betydligt mer attraherad av killar). även om det händer ibland att jag kan tänka "vilken härlig tjej, undrar hur det skulle vara...." om både personligheten och attraktionen stämmer, och om hon "sänder ut" det där man inte riktigtkan förklara.
tror du är hetero, helt klart, det låter så. men av nåt skäl dras du lite till tjejer just nu (tryggare, mjukare, tycker tjejer är "sötare" lr nåt sånt).