Forumet - När är man ett par/tillsammans/flickvän, pojkvän ?

När är man ett par/tillsammans/flickvän, pojkvän ?

3300 0 25
Nej, verkligen inte! Man är tillsammans på riktigt först när man faktiskt tillsammans kommer fram till det. Oavsett hur det går till... Chansfrågande, "vi har knullat i tre år nu, och bor ihop, och har barn... Vi är tillsammans va?"-ish, JAGÄRKÄRIDIGVIMÅSTEBLIIHOP!!!... Det finns många sätt. Men det är ju viktigt att veta att båda parter är inne på samma spår. Annars kan det bli krångligt.

Spana också in:

skitliv:

Alltså, man behöver inte fråga den andra.. "är vi ihop nu?"
Jag tror att man bara känner det. Fast iof det kan bli problem om inte båda anser det, så kanske bör man fråga ändå..


Man kanske inte behöver fråga just så. Jag skulle iaf inte göra det. Utan snarare fråga om hon vill bli ihop. Men framförallt så tycker jag att det handlar om att klargöra vilka "regler" man har. Vad som är okej och vad som inte är det.
T.ex. Så är det för mig helt okej att tjejen jag är ihop med strular med och har sex med andra tjejer, men inte med killar. Fråga mig inte varför för det vet jag inte, men så är det. Det känns bara så helt enkelt.

Men att prata om det ska man definitivt göra. Det kan undvika en uppsjö av missförstånd och tråkigheter! Finns väl egentligen ingen anledning till att inte göra det som jag ser det.