Forumet - när är man gammal?

när är man gammal?

1386 0 19


hej
Jag är en tjej på 22 år som har en kille som är 31 år och han gillar väldigt unga tjejer.

 

Han googlar på tjejer som är 18-19 (alltså han gillar tonåringar....) och innan vi blev tillsammans chattade han med tjejer i åldern 15-19 typ (det var 3 år sen vi blev tillsammans)
Han får mig att känna mig som att jag är en gammal tant.
Han kallade även mig för kärring här om dagen när vi bråkade och det fick mig att känna mig ännu mera gammal.
Innan kallade han mig gumman osv sånna där gulliga saker när jag var "ung" nu kallar han img aldrig det längre trotts att jag har sagt att jag gillar när han kallar mig de... antagligen för att han tycker jag är för gammal för att bli kallad de.
Nu tycker säkert vissa av er att jag är sjuk i huvudet men denna jäkla kar har järntvättat mig tottalt och jag känner mig så äcklig och gammal...
när kan man egentigen kalla sig gammal? eller när slutat man vara ung?
tack för svar...

 

Spana också in:

man är inte gammal vid 22, men sen är det ju en fråga om när man är som snyggast. jag vet folk av honkön som peakat i alla fall över 30, och bara för att man är hebefil betyder inte det att man är uteslutande sådan. jag menar, jag är hebefil (typ), jag attraheras av gott om folk som inte ser ut att vara 15. min flickvän är en av dem. det är inget konstigt. sen skriver du ju som om du gick på mellanstadiet, det kanske ger dig några pluspoäng även hos hebefiler.