Forumet - När är man knarkare?

När är man knarkare?

5967 0 97
I sverige anses man inte vara knarkare om man använder sig av drogerna Alkohol och nikotin. Men vart går gränsen? Rökar man regelbundet hasch och mariujana är man knarkare tycker jag. Absolut. Då har man verkligen gått för långt. Man kan på sätt ch vis säga att man tagit första steget mot att bli en "riktig" knarkare som rökare. Men röker man hasch är man ju verkligen nära att bli den personen som tar droger som Kokain tex. Så vad tycker ni, är man knarkare om man "röker på" flera gånger i månaden? Det tycker jag.
Resultat:

Haha


- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


För att vara lite konstruktiv: Den typen av titlar, som f.ö. generellt är rätt onödiga, hänger ju på vad man har gjort, vad man gör och vad man kan tänkas göra. Om man har knarkat och planerar att göra det igen så är man knarkare, varför man nu vill använda det ordet.

Spana också in:

Jag tycker man kan kallas knarkare när man har tagit droger och planerar att göra det igen. Inte om man funderar på att kanske göra det igen, men om man vet att typ "näste helg ska jag röka på", då är man knarkare.
Missbruk däremot tycker jag gäller även vid alkohol och nikotin, om man antingen är beroende eller inte mår bra/kan ha kul utan det.
Harpyja:

Varför bry sig om ifall man är knarkare eller inte när man är lyckligare än innan.

Tycker att man är knarkare om man äter två chokladkakor på en dag.


Anledningen till att jag startade tråden var att en bekants bekant röker på offta. Och denna person påstår att han verkligen inte knarkar. Att det knappt är dåligt det han håller på med.. Denna person sa att det var farligare att dricka än att röka på, därför var det inget fel med det hen gjorde. Jag påstod att personen visst var knarkare, men det tyckte inte andra.. :P å ville höra lite fler åsikter. Håller med "sötnos" och "drängen"
McLuver:

När man förstår handlingen i Star Trek


Fnissade IRL.

mandew:

Anledningen till att jag startade tråden var att en bekants bekant röker på offta. Och denna person påstår att han verkligen inte knarkar.


mandew:

Jag påstod att personen visst var knarkare, men det tyckte inte andra.. :P


Knark är ett slangord för narkotika. Cannabis är narkotikaklassat. Använder man sig utav narkotikaklassade substanser annat än för medicinskt bruk så knarkar man. Alltså är han knarkare rent terminologiskt. Nåt annat kan han inte påstå.

mandew:

Denna person sa att det var farligare att dricka än att röka på, därför var det inget fel med det hen gjorde.


Det är en helt annan diskussion.
japansgrill:

skulle säga att man är knarkare när man börjar med tyngre droger än att bara röka " hash, marijuna, spice," osv,", men börjar man med typ amfetamin / meta amfeta/ kokain , då äre man knarkare, iaf enlight mig


Det är precis såna här svar jag vill ha, jag undrade ju var ni tyckte "gränsen" gick.

FreeWay89:

mandew: Jag påstod att personen visst var knarkare

Vem är du att ta dig rätten att kalla honom knarkare?
Han verkar ju inte ha något problem med det och antar att han inte utgör någon annan för någon skada, förutom att ni stör er på något som han verkar trivas med.


Jag sa väl inte "du är en knarkare!" Utan jag frågade väl kanske "hur ofta knarkar du då?" Så påstod han att han inte knarkade, så blev det diskussion om hur tunga droger man skulle behöva ta för att "knarka" Han påstod då att det var värre med alkohol och att man inte var en knarkare fören man börjar ta kokain typ :P

Förresten! Med andra ord säger du att man ska få knarka hur mkt mann vill om man nu blir lyckligare av det. Det är fan fel med knark ju, inget att uppmuntra till :S Fatta vad mkt problem det åstadkommit...

Harpyja
I går 21:01


Penstrokes:

mandew: Denna person sa att det var farligare att dricka än att röka på, därför var det inget fel med det hen gjorde.

Det är en helt annan diskussion.


Jag ville visa vad han hade för argument mot mig, alltså att vi som kan dricka lite ibland sysslar med farligare saker än vad han gör...