Forumet - När är man pedofil?

När är man pedofil?

1364 0 17
När anser du att en person kan klassas som pedofil? Är pedofili en sexuell läggning eller ett brott? Om man har rätt till sina egna tankar, tänder på barn, men ger utlopp för sina preferenser genom roleplay och dylikt, är man pedofil då?

Om man klassas som pedofil när man fantiserat om barn, klassas man som mördare om man fantiserat om att mörda någon då?

Vad tycker ni?
du är förresten sjuk i huvudet. en sextonåring som klockan halv ett en lördagsmorgon undrar kring pedofili? dessutom är ditt språkbruk alldeles för utvecklat.

med detta vill jag säga: för i helvete, du är vuxen. så länge du ej agerar på dina som egenheter så bör det ej vara någon fara.

jag menar, ponera att jag gillar att få rispa min sexparter lätt med en kniv under sexakten. så länge jag ej uttrycker min önskan, eller agerar utifrån den spontant, bör ej denne sexgud slå till mig och hota med att ringa polisen.

Spana också in:

mopsen:

du är förresten sjuk i huvudet. en sextonåring som klockan halv ett en lördagsmorgon undrar kring pedofili? dessutom är språkbruk alldeles för utvecklat.med detta vill jag säga: för i helvete, du är vuxen. så länge du ej agerar på dina som egenheter så bör det ej vara någon fara.jag menar, ponera att jag gillar att få rispa min sexparter lätt med en kniv under sexakten. så länge jag ej uttrycker min önskan, eller agerar utifrån den spontant, bör ej denne sexgud slå till mig och hota med att ringa polisen.


"Sjuk i huvudet"? Ouch. Jag är inte vuxen, och det är klart att det juridiskt sätt inte är någon fara att agera på sina egenheter, men när anses man vara en fara för samhället? Återigen vill jag säga att jag inte skapade tråden för att skaffa haters. Jag ber om ursäkt.
för att blidka dig.

Ninjagirl95:

När anser du att en person kan klassas som pedofil?


när en individs enskilt största sexuella preferens rör sig mot barn

Ninjagirl95:

Om man har rätt till sina egna tankar, tänder på barn, men ger utlopp för sina preferenser genom roleplay och dylikt, är man pedofil då?


ja

Ninjagirl95:

Om man klassas som pedofil när man fantiserat om barn, klassas man som mördare om man fantiserat om att mörda någon då?


nej, man klassas som mordisk

Ninjagirl95:

Vad tycker ni?


ingenting
Ninjagirl95:

men när anses man vara en fara för samhället?


det som enligt nuvarande kultur anses ofint, kriminellt, är en fara för samhället. för trygghetsnarkomanerna.
tror du svarade på din egen fråga - när du, ninjagirl95, agerar på dina fantasier om en tolvårig pojke i ett våldtäktsscenario där han ska kalla dig för pappa - då är det en samhällsfara.

Ninjagirl95:

Återigen vill jag säga att jag inte skapade tråden för att skaffa haters. Jag ber om ursäkt.


det är lugnt. ingen här på sidan bryr sig tillräckligt mycket om livet för att orka hata.
Ninjagirl95:

Om man klassas som pedofil när man fantiserat om barn, klassas man som mördare om man fantiserat om att mörda någon då?


Nä, enstaka fantasier gör ingenting. Fantasierna måste vara återkommande och man måste ha barn som främsta sexuella intresse för att klassas som pedofil om jag fattar rätt.
Det är ju en sexuell läggning, är ett brott om den utövas, men tankar kan man ju inte kontrollera.... Finns ju hjälp att få om man har sådana tankar. Man ksk aldrig kan komma ifrån det helt men att leva ett normalt liv utan att skada.nån iaf. Beror väl på hur sexuell man är...