Forumet - När är rätt tidpunkt att ha sex?

När är rätt tidpunkt att ha sex?

640 0 43
Läste tidigare i en tråd att en tjej hade varit tillsammans med en kille. När de hade varit tillsammans i en vecka hade de sex och sedan dumpade han henne. Det var då någon annan som svarade att den fick skylla sig själv som blivit dumpad av killen. För hon hade haft sex med den här killen för tidigt i förhållande.

Därför undrar jag, när är det då okej att ha sex med någon som man är tillsammans med för första gången? Om man inte vill få stämpeln "skyll dig själv" eller "slampa"
Men hallåååååååååååååå
Det finns inget "rätt" eller "fel", man ska ha sex när det känns bra och inte innan.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


supercajus:

Det var då någon annan som svarade att den fick skylla sig själv som blivit dumpad av killen. För hon hade haft sex med den här killen för tidigt i förhållande.


Den trollade antagligen, eller så har den tyvärr fallit offer för lobotomi.

Spana också in:

The May Queen:

Jo men man kan ju tända på en person mentalt och tycka att den är snygg, men så har man ingen kemi i sängen.. om du fattar vad jag menar.


du menar alltså att man bör ha sex med någon för att veta om man står ut med att ligga med den en lång tid framöver? Om inte, så blir man inte tillsammans från första början? [crazy]
Postorderhoran:

du menar alltså att man bör ha sex med någon för att veta om man står ut med att ligga med den en lång tid framöver? Om inte, så blir man inte tillsammans från första början?


Ja, typ [crazy]
fast jag är ju inte erfaren på området, så jag vet inte hur man ska tänka..
man måste ju såklart vara kär också! en kyss kanske borde räcka innan man vet att man vill vara ihop.