Forumet - När blodet droppar

När blodet droppar

208 0 1
Har en fruktansvärd ångest ikväll, rakbladet går djupare än vanligt och blodet droppar ner på  golvet.
Vad ska man göra? Huvudvärken hotar att spränga mitt huvud och armen svider men ångesten rinner sakta med säkert ur mig tillsammans med blodet.
Vet inte hur jag ska göra för att hindra mig själv från att göra såhär... när jag lägger ifrån mig rakbladet så får jag smått panik om jag inte ser det hela tiden. Vill ha det till hands. Om jag skulle slänga mina rakblad så skulle jag få ångest över att veta att jag inte kan göra något när paniken och ångest-känslorna svallar och lämnar mig handfallen. Hur brukar ni göra när ångesten kryper på er? Hur gör ni för att förhindra självskada. Och hur döljer ni det sedan för er respektive? Han kommer att bli så besviken på mig...

Inga kommentarer

Tråden har 1 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Det är inte tillåtet att tipsa om självskadebeteenden och/eller hur man ska dölja sitt problem. Jag kommer därför låsa tråden. Om du mår dåligt och känner att du behöver någon att prata med finns det dels en hel drös trevliga människor på den här sidan som gått igenom vad du gör nu. Du kan också ringa Nationella hjälplinjen på på 1177, BRIS pp http://www.bris.se/?pageID=327 - där du kan både ringa, maila och chatta.

Ta hand om dig!