Forumet - När feministiskt initiativ eldade..

När feministiskt initiativ eldade..

216 0 18

Spana också in:

OF 5:

ja man kan ju ifrågasätta hur genomtänkt skiten var. i min mening inte alls.


Klart den var det. Partierna lägger flera miljoner på sina reklamkampanj, F! tutar eld på 100 000, en pisssumma i jämförelser, och hamnar direkt som huvudnyhet i alla mediekanaler. Det var en slug och löjligt billig reklamkampanj.

Kan jämföras med Centerpartiets Ungdomsförbunds antifackliga kampanj nu som kostade 1 miljon att kicka igång och inte kommer uppmärksammas ens i närheten av lika mycket.
OF 5:

ja de får ju uppmärksamhet, men sen ska den ju gärna vara positiv också.


Men de som röstar på F! är ju mongon som gillar sånt här? Inte direkt oss vanliga människor de vänder sig till med sin politik.

räker äter man:

men det var en väldigt bra markering


På vilket sätt? Fattar inte poängen utöver billig reklam.
räker äter man:

en markering på hur mkt pengar som kvinnor förlorar när de utför samma arbete som männen men inte får lika mkt betalt.


Då hade man kunnat elda monopolsedlar lika gärna och köpt reklamfilmstid som andra partier? Tror verkligen inte på att det skulle varit poängen även om de säkert vill uppmärksamma det, detta var ett billigt reklamtillfälle i första hand.
räker äter man:

det hade ju inte varit samma sak, inte samma markering på hur fel det är


Vad hade varit skillnaden (utöver mindre uppmärksamhet i media)? Det hade sett exakt likadant ut och den politiska poängen hade gått fram lika bra, plus att man gjort mångt färre förbannade. Tror verkligen inte på att det skulle handla om något annat än så mycket uppmärksamhet som möjligt för så lite pengar som möjligt.
räker äter man:

dyrka feministiskt initiativ


Det fungerade ju som PR-kupp betraktat, men hon fick knappast någon positiv uppmärksamhet. Har inte hört någon som tyckte det var bra, förutom du då...

Själv blev jag så jäkla förbannad, rent ut sagt. Ge pengarna till fattiga kvinnor istället. Det hade också varit ett statement.