Forumet - När hade du sex med en person som du var riktigt attraherad till för första gången?

När hade du sex med en person som du var riktigt attraherad till för första gången?

3305 2 18
DET VERKAR SOM OM MÅNGA HAR SEX MED PERSONER SOM DE EJ ÄR ATTRAHERADE TILL. VILKET GÖR ATT BEGREPPET SEX UNDERMINERAS TILL EN RENT TEKNISK HÄNDELSE SOM KAN GRÄNSA TILL VÅLDTÄCKT. PERSONER SOM INTE ÄR MINST EN 7A FÖR DIG RÄKNAS ALLTSÅ INTE.
Senast ändrad 2 Jul 2014, 17:13 av Zymba

Spana också in:


Jag finns nog inte: DET VERKAR SOM OM MÅNGA HAR SEX MED PERSONER SOM DE EJ ÄR ATTRAHERADE TILL. VILKET GÖR ATT BEGREPPET SEX UNDERMINERAS TILL EN RENT TEKNISK HÄNDELSE SOM KAN GRÄNSA TILL VÅLDTÄCKT.
Alltså nä. Våldtäkt är ngt mycket allvarligt och innebär att någon blir tvingad till sex och härrör alltså endast till olika former av tvång. Inte när man ligger med någon man kanske inte skulle valt om man haft fler val tillgängliga.

Jag finns nog inte: PERSONER SOM DE EJ ÄR ATTRAHERADE TILL. VILKET GÖR ATT BEGREPPET SEX UNDERMINERAS TILL EN RENT TEKNISK HÄNDELSE SOM KAN GRÄNSA TILL VÅLDTÄCKT.
Som de ovanstående skrivit.+ Sex med någon man ej är attraherad av - kan ske under SAMTYCKE. 

+ Man kan bli våldtagen av en individ man är attraherad av.

(Om du inte förstår någon av dessa punkter, så kan jag Mycket gärna dra till med exempel.)
Men usch jag läste inte ens trådbeskrivningen. Din våldtäktsjämförelse är väldigt osmaklig. 

Våldtäkt är att bli tvingad till en sexuell handling mot sin vilja. Att ha sex med någon man inte är attraherad av är inte ens i närheten. Bara för att du inte är attraherad av en person betyder det inte att det kan jämföras med att någon förgriper sig på dig och våldtar dig.