Forumet - När han hade en flickvän..

När han hade en flickvän..

11386 0 38
Hej!
Jo det är så att jag har sett en kille på min skola som jag tycker är väldigt, väldigt snygg. Varje gång jag ser honom så hoppar mitt hjärta nästan ur bröstkorgen. Vi går i samma tyskagrupp och när jag ser honom på lektionerna blir ja jättenervös. Ärligt talat så tror jag att jag faktiskt är lite kär i honom. 
Det roliga är att jag har fått reda på, via mina klasskompisar, att han tycker min rumpa är het (???!) Han har sagt det till en klasskompis som sagt det till mig. Sedan i förrgår så gick han förbi mina klasskompisar, och de påstod att han såg väldigt glad ut. Då hade de sagt någonting i stil med "haru sett (mitt namn) eller?" Han hade svarat "aaaaa". 
En gång när jag gick förbi hans bord i matsalen så såg jag att hans kompisar tittade på mig och sedan log mot varandra. Detta har hänt 2  gånger till när jag passerat han och hans kompisgäng i korridorerna.

Sen så kommer vi till problemet. Jag kollade på hans facebook och det visade sig att han hade en flickvän.. Jag blev faktiskt lite ledsen, för jag tror ja gillar denna kille. Och om man har en flickvän är det väl lite dumt att ge komplimanger till en annans tjejs rumpa? Eller har jag missuppfattat alltihop kanske? Vi har fått ögonkontakt några gånger nu på senaste tiden också och det bevisar ju att han iallafall vet vem jag är. 
Jag är 16 år och denna kille är 18 år. Alltså två års ålderskillnad. 
Jag antar att jag är tvungen att släppa denna kille. Men det är så himla svårt när jag hela tiden tänker på honom. Han har ju faktiskt ett förhållande med någon annan... 

Men å andra sidan vill jag verkligen ha honom. Jag är singel och jag gör vad jag vill. Det skulle inte skada ifall jag började ta kontakt med honom? eller????? 

Jag vill verkligen ha honom. 

Spana också in:


time: Skulle nog vänta tills han var singel, om det inte är så att han och hans flickvän har ett öppet förhållande. Går han bakom ryggen på henne för att vara med dig finns det inget som säger att han inte gör samma sak mot dig om ni skulle vara i ett förhållande senare.
Det är sant, det är det. Sen har han och hans nuvarande tjej haft ett långt förhållande, vilket gör att de säkert är stadiga. Kan ju inte direkt gå och vänta på att han ska bli singel heller

hejdu:
så ni tror alltså att han kanske kan vara beredd på att ha mig vid sidan av henne, och på det sättet utnyttja mig? Jag hoppas verkligen inte det..
in, ut, sprut, slut? 
föda av in känslor i alla fall. 

hejdu: Kan ju inte direkt gå och vänta på att han ska bli singel heller
det kan du definitivt, till och med känslorna kan svalna och visas oriktiga. 
Personligen hade jag ej klarat av att ragga på någon som redan är i ett förhållande, det är mina inre regler som hindrar mig.

Du är ju fri att göra vad du vill o.s.v. 

Kolla upp vem den där tjejen är? Kanske bara är någon god vän till honom? Ibland så anger ju folk på fb sådana där "humoristiska" förhållanden typ.

S3ON: Kolla upp vem den där tjejen är? Kanske bara är någon god vän till honom? Ibland så anger ju folk på fb sådana där "humoristiska" förhållanden typ.
haha kan säga att jag redan har gjort det du ;) neej det är ingen god vän till honom utan det liknar ett mer seriöst förhållande, då de b.la har en bild på facebook där de kysser varandra..

time: Det förstår jag, men du vill väl antagligen inte ha en kille som kan tänkas göra samma sak mot dig som han gör om han är med dig nu, utan att vara singel? Det är ju för din egen skull du väntar och ser vad som händer
Nej det vill jag ju absolut inte ha! Jo på så sätt så är det bra att vänta och sedan se vad som händer, vilket ja nog också kommer att göra!