Forumet - När i en relation berättar man?

När i en relation berättar man?

278 0 31
När i en relation berättar man riktigt privata grejer? Typ äs, kroppsliga fel, överdriven svettning, allergier, sjukdomar?
Känns ju konstigt att inte berätta alls om det är ett långt förhållande men kanske inte något man säger första veckan, eller?

"eh jo förresten, jag har bulimi"
[shake]

Spana också in:

Postorderhoran:

När i en relation berättar man riktigt privata grejer? Typ äs, kroppsliga fel, överdriven svettning, allergier, sjukdomar?


Min pojkvän visste det mesta konstiga om mig redan innan vi blev tillsammans. Han visste att jag var lite ätstörd, hade varit inne på akutpsyk, knarkade då och då osv osv.

Men han tyckte om mig ändå.
emery:

Varför fixar du inte bara ditt tagentbord? shift du vet. Eller klickar i högra hörnet och ändrar. Du har haft sådär så himla länge :P


Ass[ det funkar inte, har redan testat duuh [crazy] Men ska byta dator idag s[ ja kmr med 99% s'kerhet ha de svenska bokst'verna ikv'll :D
Postorderhoran:

När i en relation berättar man riktigt privata grejer?


Alltså helst gärna så tidigt som möjligt faktiskt. men det vet väl alla att det inte så himla lätt, men jag tycker att för att du själv ska må bra, berätta det bara rakt ut. För ju längre tid du väntar desto svårare och jobbigare kan det bli.

Säg till din partner att du har ett problem, med hetsätning/bulimi. I så fall kanske du kan få stöttning och mer förståelse istället och kanske mår lite bättre än tidigare. Ingen kan hjälpa någon om ingen vet.

Men hetsätning/bulimi är ju en sjukdom, och det är sjukdomen som gör att man försöker hålla det hemligt.