Forumet - När insåg ni?

När insåg ni?

2624 0 35
Insåg att jag är bi någon gång på gymnasiet. För mig var det naturligt så kände inte direkt behov av att "komma ut." Någon gång när jag pratade om relationer med mina vänner så sa jag bara att jag gillade tjejer också. Deras respons var typ "jaha, ok. Nice! Större chans för dig att få ligga då. Skål på den!"
Lill-fisen:

Insåg att jag är bi någon gång på gymnasiet. För mig var det naturligt så kände inte direkt behov av att "komma ut." Någon gång när jag pratade om relationer med mina vänner så sa jag bara att jag gillade tjejer också. Deras respons var typ "jaha, ok. Nice! Större för dig att få ligga då. Skål på den!"


haha, vad skönt att det va så lätt..
haye:

haha, vad skönt att det va så lätt..


Det blir var du gör det till. Gör du en stor grej av det så lär dina nära också göra det. Dagens ungdomar har ändå en ganska stor förståelse när det gäller sådant. Och om det finns några i din närhet som ej förstår, ja, dem kan du helt enkelt be att dra åt helvete.

Spana också in:

Lill-fisen:

Det blir var du gör det till. Gör du en grej av det så lär dina nära också göra det. Dagens ungdomar har ändå en ganska stor förståelse när det gäller sådant. Och om det finns några i din närhet som ej förstår, ja, dem kan du helt enkelt be att dra åt helvete.


haha, det är det jag inte har. Min bästa kompis är lesbisk. Vi har börjat "strula" med varann. Ochjag börjar få känslor. Annars hade jag ju aldrig gjort det. Men finns därför ingen i min kompiskrets som är emot det.