Forumet - När jag har ögonkontakt med tjejen vad ska jag göra då?

När jag har ögonkontakt med tjejen vad ska jag göra då?

2095 0 31
Hej

Det finns en tjej på min skola som jag gillar. Och på en fest för nån vecka sedan så fick vi ögonkontakt med varann och vi kollade på varann i ca 4 sekunder och det är ju ganska mycket i ett sånt läge.

Så jag skulle vilja ha något tips på hur jag kan göra nästa gång vi får ögonkontakt och för att hon ska förstå att jag gillar hon.

tack på förhand

Mvh

marcus

Spana också in:

hamsterr:

Så jag skulle vilja ha något tips på hur jag kan göra nästa gång vi får ögonkontakt och för att hon ska förstå att jag gillar hon.


Mycket enkelt, du tittar henne djupt i ögona, dina läppar närmar sig hennes, sedan skriker du allt vad du har och ger henne en bitchslap.
Se, inte så svårt va?

Om inte; prata med henne, le, visa att du är intresserad av henne.
hamsterr:

Hur ska man göra då menar du? Jag har inte stirrat någongång heller jag har bara slängt förbi blicken!


4 sekunder är mycket nog.

Det är inte att du direkt behöver göra något NÄR du har ögonkontakt med tjejen, (bortsett från att le liiite?)

utan det är ett sätt att öppna eller läsa av om någon är intresserad, om någon kollar tillbaka mycket så vet man att det finns ofta utrymme att kunna starta en konversation efter det.
titta henne i ögonen som om hon vore världens vackraste diamant och le lite småt´t till henne så hon förstår att du tycker hon är något mer speciellt än bara "flickan i rumet" allså en i mängden, sen så när ni väl börjar komma varandra närmare så bjud henne på en ´drink eller börja dansa med henne... sen vet du nog resten.... eller ?
hamsterr:

Okej när menar du att jag ska göra det då?


Helt spontant eller något...stöter du på henne i korridoren i skolan så säger du "Schänna're![cool]"
Om inte (jävla tjat "om inte" dit och dit och bla bla bla, kommer inte på något bättre att skriva bara, så det får bli Om inte) pratar du med henne när du känner dig redo.