Forumet - När killar ska komma...?

När killar ska komma...?

7163 0 78

Spana också in:

isola:

Säg att du inte tycker om det.


Fingerprints:

tror nog inte de tänker så mycket när det gör det. Händer nog i stundens hetta bara.


Precis så, i alla fall i mitt fall. Ifall det är en riktigt kraftig orgasm tappar man(jag) mer eller mindre kontrollen. Handlar helt på "instinkt".
Gasolinerainbow:

Ja man måste köra upp penisen i livmodern när man sprutar så att spermierna kommer in där.


Ajjjj [cry] Avstånd från _livmoderhalstappen_ är ej viktigt så länge kuken är inne, det är nämligen så att spermierna "reser själva" och de som klarar sig in genom livmoderhalstappen, vidare genom livmodern och till äggstockarna/äggstocken och lyckas befrukta äggen är det som händer - alltså inte att man kör in kuken i livmodern. Det skulle göra jävligt ont och spräcka stora delar. Att köra upp penisen i livmodern är omöjligt då livmoderhalstappens omkrets är superliten (typ någon millimeter).

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Har inte lagt märke till detta när jag och den jag hade sex med använde skydd, men nu gör man ju så för att det fyller funktionen av att sperman inte ska rinna ut överallt utan hinna lägga in något under och sedan så får det rinna ut.
Hejdunkudde:

Blir det skönare för dom på något sätt när dom gör så?


Är nog mest instinkt och reflex men det är skönare med, känns liksom intimare. Skulle kännas sjukt konstigt om min partner inte ville att jag gjorde så, liksom avtändande att behöva tänka på det när man precis kommer.
ceka92:

läste om konstiga bieffekter av p-stav. säkra p-piller?


Jag har p-stav och det är inte alls konstigt! De första månaderna blödde jag pyttelite varje dag men nu har det i princip upphört och har ingen mens alls.

Jag tycker p-stav är jättevärt! det sitter ju i armen så riskerar inte i någon livmoder som kan spricka... [cry] P-stav innehåller samma hormon som spiral (gestagen) och är samma säkerhet.

Jag tror att p-piller är okej, eller mini-piller, men jobbigt om man spyr upp det eller glömmer. Läs på lite om p-stav så kanske du tycker att det verkar vara något.