Forumet - när kissade ni ner er senast? :)

när kissade ni ner er senast? :)

31721 2 48
Jag tror jag gick i ettan. Var på en tjejs kalas under den där leken när man har massa stolar i en ring, med en som sitter och en som står bakom. Jag tyckte det var så pinsamt att fråga om toaletten och framförallt mitt i leken. Fick modet först efter/när jag kissa ner mig då jag praktiskt taget skrek "Jag går på toa!" och kutade iväg från pinsammheten med nerkissade byxor. Jag fick sedan kontakt med tjejens mamma och fick låna ett par boxer kalsonger/trosor av hennes dotter.

Det är få saker jag mins från min barndom så väl som detta.

Spana också in:

Absolut senaste var nog nån av mina två gånger i 6an [cry][blush]

Vi var på väg hem från klassresan då jag blev väldigt kissnödig under tågresan. Vågade inte riktigt gå på toa så jag satt och höll mig tills det inte gick längre. Fick stå i kö ett tag och när jag väl kom in så hann jag precis få upp snoppen men tyvärr kissade jag ned mina kallingar, jeans och hela toan [cry][blush] Försökte låtsas som att ingenting hänt men luktade kiss som faaaan så de jag satt bredvid märkte nog [n]

Kissade sedan ned toan på skolan men då vågade jag inte torka, ville bara springa därifrån. När jag gick ut så stod en kille och vänta.
jag sa, "Gå inte in här, nån har pissat ned hela golvet..haha" trodde att jag skulle klara mig men när jag satt i klassrummet kom killen in med sin lärare som sa att nån hade pissat ned hela toan och att det var barnsligt(eller nått). Fick fan hjärtklappningar och huvudet kändes som att de lyste rött när dem stirrade ned mig.
Men tur nog så sa dem inte att de var jag [bigsmile]...[blush][cute]

båda händelserna har satt djupa spår [sad]
vet inte om det räknas som att kissa på sig, men när jag slutade 7e klass blev jag jättefull och jättekissig.
Ut bland träd och buskar och skulle kissa, satte mig ner, ramlade först fram och sen bak och råkade kissa rätt ner i ena min sko som jag tappat när jag ramlade.

Annars var det nog någon gång på mellanstadiet som jag kissade på mig. Våra toaletter gick att låsa upp utifrån och just denna rasten stod det massa tuffa killar utanför så jag vågade inte gå på toa för var rädd att de skulle öppna dörren.
När de väl gått och jag rusade in hann jag inte få av mig byxorna innan det var försent.
Det kom nog några droppar för inte så längesedan när jag hade urinvägsinfektion. Fast det kanske var blod iof.
Men när jag verkligen missade ned mig sist var när jag var nio år. Minns det som igår. Jag vaknade kissig på vårt sommarställe och syskon ba du är för gammal för att kissa på dig.... (sen eller då)
Men min morsa sa ingenting utan bytte bara lakanen och sedan gick jag och lade mig igen.